DROPS BabyAlpaca Silk
+24
timbu1
anka
helin12
Helen
Retsete
echo20
Berta
Katriina
Merkuur
toomkuningas
kair
piisk
Alleraa
Marchia
kaidiri
christly
kiisumari
katriina7
kaidi
jutapille
aet10a
LillyS
Miuks
Angela
28 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: DROPS BabyAlpaca Silk
Kair, hirmus ilusad kudumid tõesti!
Merkuur- Usin lobiseja
- Heegeldusoskus : keskmine
Kudumisoskus : tundub, et siiski algaja
Postituste arv : 752
Kair - Sinu kudumid on alati imeilusad ja superkvaliteediga
BabyAlpaca Silk on ka üks minu lemmiklõngadest, olen sellest palju kudunud, koon kindlasti ka edaspidi
BabyAlpaca Silk on ka üks minu lemmiklõngadest, olen sellest palju kudunud, koon kindlasti ka edaspidi
Kair, superilusad!
Ise alles hakkan BASi avastama. Kudusin sellest teise Kiisukäpa ja nüüd omale Annise. Täna loodan ära viimistleda. Kududes tundub küll väga mõnus, usun, et kandes on veel mõnusam. Liiatigi, mul ootab terve kilo seda, et ükskord ometi kampsuniks saada. Loodan sel aastyal ära teha. Muidu viimati saavad koid rõõmustada... Paar aastat juba, millal Triin siin lehvitas, et tema tellib omale. Mul sama värv, sinakaslilla. Triin, kas enda oma oled valmis saanud?
Ise alles hakkan BASi avastama. Kudusin sellest teise Kiisukäpa ja nüüd omale Annise. Täna loodan ära viimistleda. Kududes tundub küll väga mõnus, usun, et kandes on veel mõnusam. Liiatigi, mul ootab terve kilo seda, et ükskord ometi kampsuniks saada. Loodan sel aastyal ära teha. Muidu viimati saavad koid rõõmustada... Paar aastat juba, millal Triin siin lehvitas, et tema tellib omale. Mul sama värv, sinakaslilla. Triin, kas enda oma oled valmis saanud?
Aitäh hääde sõnade eest - lõng on lihtsalt superluks ja hea meelega jookseb varrastele!
Ühekordsena olen kasutanud seda lõnga ka rättide kudumiseks - julgen soojalt soovitada - superluks nii suvel kui talvel kandmiseks.
Südamerätt on mul pidevalt käigus olnud alates valmimisest (ca poolteist aastat juba)... Siidi sisaldus annab sellele eemalt vaadates veidi puuvilla meenutava tuhmi läike... pole suvel õlgadel kandes liialt palav - aga talvel ümber kaela kuhjates on just mõnusalt õdusalt alpakalikult soe. Null torkimist. Rääkimata sellest, et mul on see rätt lisaks olnud ka poole kohaga beebi teki eest - väljaspool kodu vankris või autos hea peale tõmmata.
Ühekordsena olen kasutanud seda lõnga ka rättide kudumiseks - julgen soojalt soovitada - superluks nii suvel kui talvel kandmiseks.
Südamerätt on mul pidevalt käigus olnud alates valmimisest (ca poolteist aastat juba)... Siidi sisaldus annab sellele eemalt vaadates veidi puuvilla meenutava tuhmi läike... pole suvel õlgadel kandes liialt palav - aga talvel ümber kaela kuhjates on just mõnusalt õdusalt alpakalikult soe. Null torkimist. Rääkimata sellest, et mul on see rätt lisaks olnud ka poole kohaga beebi teki eest - väljaspool kodu vankris või autos hea peale tõmmata.
Mul on BabyAlpacaSilki ootel üks kleidijagu... pole söandanud varrastele panna veel. (Nojah, lahjenduskuur ka ikka tegemata). Aga plaan on endiselt. Kair, sina kui ekspert, kas sobib kleidiks ka kududa?
echo20- DROPSi lõngade fänn
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 972
Minu kaks kahekordse lõngaga tehtud asja (mõlemad kingituseks):
Ülemine osa ühekordne BAS pluss mohäär kolmekordsena
ja
Roosa osa on ühekordsest, sinine kahekordsest. Varrukad on teist tooni sellepärast, et mingid tokid olid mitu aastat tagasi ostetud ja nüüd ostsin juurde. Kududes (lambivalgel) ei näinud mingit vahet, aga kui tükke pressima hakkasin, siis avastasin, et pool paremat hõlma on hoopis tumedam . Õnneks oli tumedam partii see vanem, nii et sain just parasjagu veel õiget partiid juurde tellida ja jupi üles harutada. Aga jama oli ikkagi, sest aeg ka jooksis. Enne jõule
Ülemine osa ühekordne BAS pluss mohäär kolmekordsena
ja
Roosa osa on ühekordsest, sinine kahekordsest. Varrukad on teist tooni sellepärast, et mingid tokid olid mitu aastat tagasi ostetud ja nüüd ostsin juurde. Kududes (lambivalgel) ei näinud mingit vahet, aga kui tükke pressima hakkasin, siis avastasin, et pool paremat hõlma on hoopis tumedam . Õnneks oli tumedam partii see vanem, nii et sain just parasjagu veel õiget partiid juurde tellida ja jupi üles harutada. Aga jama oli ikkagi, sest aeg ka jooksis. Enne jõule
piisk- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 651
BAS on ka minu lemmik. Kui tahta midagi, mis peaks vastu paljast ihu olema, siis see on parim. Venib kandes (1x) veidi, aga pärast pesu on algses kujus tagasi. Toppe ikka tuleb kui on pidevas kasutuses, aga need on selised väiksed ja kerge masinaga eemaldada. Ainuke miinus - just tugevamatel värvidel - pesus annab värvi. Tugevalt. Samas ese ise värvituks ei muutu. Pastelsetel toonidel pesus värvi ei märganud.
Kleiti julgen sellest soovitada küll, aga ise kooks seda max 2,5mm vardaga.
Kleiti julgen sellest soovitada küll, aga ise kooks seda max 2,5mm vardaga.
- oli jah sulle mõeldud . (2.75 jäta varrukatele ) - ja ma ei jõua tulemust ära oodata (silme ees on isevärvitud punase pilt)
Mul on nüüd kampsun kahekordsest BAS'ist valmis. Esiosa üleni ripskoes, vahel auguread. Varrukad diagonaalselt jooksvate auguridadega. Pean ütlema, et peale pesu venis kampsun vähemalt 10 cm pikemaks! Pean vist jupi maha harutama, liiga pikk on. Ise arvan, et venimine on rohkem koekirjade 'süü', sest rips ja auguread on rohkem avatud nüüd. Kuigi seljal on tavaline parempidine kude, ja see on ka pikem.
Kududa oli mõnus siidine küll Peale seda hakkasin Jil'ist tekilappe kuduma ja oi, kuidas Jil torkis näppe peale alpaca-siidi kudumist!
Kududa oli mõnus siidine küll Peale seda hakkasin Jil'ist tekilappe kuduma ja oi, kuidas Jil torkis näppe peale alpaca-siidi kudumist!
VÄGA ilus kampsun! Pole ammu enam nii huvitava mustriga kudumit näinud.
Ilmselt see venivus tuleneb jah koest. Mul oli parempidine kude ja ma tegelikult suht kõvakäeline kuduja ka.
Dropsil on üks kamps heegeldatud ka sellest lõngast. 149-19, kas sealne info ei ole sulle abiksPisi-Pisi kirjutas:Kas keegi BabyAlpaca Silki heegeldanud ka on? Kuidas jääb? Ja palju seda kuluda võiks, kui tahta SELLE ainetel kampsunit teha? Või oleks Alpaca parem lõng selle projekti jaoks?
Ma kahjuks ei saa padiga otse linkida
Ravelrys on üks heegeldanud drops 127-7 ja kuluks on märgitud 10 tokki.
Kas kellelgi seisab kodus ning saaks talle oma varudest toki müüa? Hind ikka tavapärane 5.05
Võib saata mulle sõnumi.
Tänud,
Helen
Kas kellelgi seisab kodus ning saaks talle oma varudest toki müüa? Hind ikka tavapärane 5.05
Võib saata mulle sõnumi.
Tänud,
Helen
» DROPS Brushed Alpaca Silk
» DROPS ♥ You #7
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» Õlasalli jaoks sobilikud lõngad
» Roheline Vihmavari ökopood
» DROPS ♥ You #7
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» Õlasalli jaoks sobilikud lõngad
» Roheline Vihmavari ökopood