Drops Air
+5
LillyS
AnneliM
katriina7
anka
Marchia
9 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Re: Drops Air
Katriina7 - kuidas sul selle lõngaga kudumine edeneb
Ma ise pole veel alustanud, paar muud asja tulid vahele
Ma ise pole veel alustanud, paar muud asja tulid vahele
Aga ülimalt mõnus on Air´i kududa. Kindlasti soetan teisi värve ka tulevikus.
Aga ülimalt mõnus on Air´i kududa. Kindlasti soetan teisi värve ka tulevikus.
Katriina7 - ja sa kasutad 5 mm vardaid
14-aastane tütar kudus endale kindad. Ma ei tea, kuidas enne ei katsetanud talle seda lõnga, nimelt tal on väga tundlik nahk ja seni sobisid ainult meriino- ja puuvillalõngad.
Nüüd siis juhtus kätte Drops Air ja tundis kohe, et see võiks sobida. Kindad kudus valmis ja tõesti ei ajagi need sügelema! Oh, ma olen nii rahul, et lõnga- ja värvivalik laienes tema jaoks.
Ilmselt peaks Drops Sky talle ka sobima - katsudes on väga sarnased.
Nüüd siis juhtus kätte Drops Air ja tundis kohe, et see võiks sobida. Kindad kudus valmis ja tõesti ei ajagi need sügelema! Oh, ma olen nii rahul, et lõnga- ja värvivalik laienes tema jaoks.
Ilmselt peaks Drops Sky talle ka sobima - katsudes on väga sarnased.
Alleraa kirjutas:Lugesin Ravelrys kommentaare Air'i kohta. Mõni ütleb, et ei aja ebemeid, teine jälle, et ajab ebemeid. Keegi kommenteeris, et kampsuni kaenla all on kõik vill kadunud, ainult tühi "toru" järgi. Mis on teie kogemused? Ajab karva, läheb topiliseks, hoiab vormi, venib välja?
Mu poiss on kampsu kandnud u 10 korda, paar korda pestud... Mõned topid on, neid on lihtne ära korjata.
Tundub et läheb aja jooksul nats peenemaks, kuna pesudega kohevus kaob aastate jooksul.
Muidu olen väga rahul, kuna üldse ei aja sügelema.
Mul sellest lõngast üks kampsun kootud. Paraku olen seda üsna vähe kandnud, et üldistusi teha. Siiamaani on väljanägemine tip-top ja karvu ei aja.
Samas ootavad kudumist tumesinised Airi kerad. Need on juba pealevaadates kui üks suur karvapusa.
Samas ootavad kudumist tumesinised Airi kerad. Need on juba pealevaadates kui üks suur karvapusa.
Kudusin Air'ist kampsuni, aga see ei hoidnud üldse oma kuju ja venis välja. Võib-olla kudusin liiga lõdvalt. Nüüd harutasin selle üles ja plaanin pontšo teha, aga mõtlen, et peaksin Air'ile kõrvale võtma mõne peeneja tugeva lõnga, et pontšo oma kuju hoiaks. Mis see olla võiks?
Aitäh!
Kudusin Air'ist kampsuni, aga see ei hoidnud üldse oma kuju ja venis välja. Võib-olla kudusin liiga lõdvalt. Nüüd harutasin selle üles ja plaanin pontšo teha, aga mõtlen, et peaksin Air'ile kõrvale võtma mõne peeneja tugeva lõnga, et pontšo oma kuju hoiaks. Mis see olla võiks?
Aitäh!
KaieR- Uus alles
- Heegeldusoskus : Veidi
Kudumisoskus : Oskan
Postituste arv : 2
Kui tahad et hästi vormi hoiaks siis vota villane sokilõng kõrvale. Fabel näiteks. Ja kindlasti peenemad vardad.
Vaadake millised toredad erksad värvid on DROPS Air lõnga värvikaardile lisandunud!
Ma tulen nüüd siia nurisema
Kõik (mõlemad ) kampsunid, mis ma Airist kudunud olen, on paari kandmisega väga topiliseks läinud, pole enam üldse viisaka olemisega ja kui mõnel muul kampsunil piisab toppide äranokkimisest, et need jälle piisavalt head välja näeksid, siis Airi puhul ma sellega hakkama ei saa. Ikka näevad nad väsinud ja vanad välja.
Samas on ta pehme ja soe lõng ja see on mu arvates ju mõnus... Ja just Airile on eriti palju kampsunimustreid (miks, kui see lõng ei sobi kampsunite kudumiseks?)
Kas kellelgi on õnnestunud ka oma Airist kootud riideesemeid kauem kenana hoida? Kas asja parandab näiteks väiksemate varrastega (4 mm) kudumine? Kas KidSilkiga kokku kudumine teeks kampsuni vastupidavamaks?
P.S. "Mure" lahendatud. Võtangi lihtsalt 4 mm vardad.
Kõik (mõlemad ) kampsunid, mis ma Airist kudunud olen, on paari kandmisega väga topiliseks läinud, pole enam üldse viisaka olemisega ja kui mõnel muul kampsunil piisab toppide äranokkimisest, et need jälle piisavalt head välja näeksid, siis Airi puhul ma sellega hakkama ei saa. Ikka näevad nad väsinud ja vanad välja.
Samas on ta pehme ja soe lõng ja see on mu arvates ju mõnus... Ja just Airile on eriti palju kampsunimustreid (miks, kui see lõng ei sobi kampsunite kudumiseks?)
Kas kellelgi on õnnestunud ka oma Airist kootud riideesemeid kauem kenana hoida? Kas asja parandab näiteks väiksemate varrastega (4 mm) kudumine? Kas KidSilkiga kokku kudumine teeks kampsuni vastupidavamaks?
P.S. "Mure" lahendatud. Võtangi lihtsalt 4 mm vardad.
Ester2- DROPSi lõngade fänn
-
Heegeldusoskus : tagurpidi
Kudumisoskus : enam-vähem
Postituste arv : 498
Karvased lõngad lähevadki topiliseks. Mul buklee lõngast nii koledaks läinud, midagi ei saa teha. Harjan alati enne kandmist.
Väiksem varras (tihedam kude) peaks natuke aitama ehk...
Väiksem varras (tihedam kude) peaks natuke aitama ehk...
Jah, tõsi ta on, et pehmed ja karvased lõngad kipuvad karvu ajama ja topiliseks muutuma (mu eelmisel aastal kootud bukleekampsun näeb ka kohutavalt närune välja ... aga nii mõnus ja pehme on!)
Parim lahendus ongi vist selline, et tuleb Airist jmt rohkem kampsuneid kududa, siis ei jõua neid kõiki liig kiiresti räbalateks kanda
Parim lahendus ongi vist selline, et tuleb Airist jmt rohkem kampsuneid kududa, siis ei jõua neid kõiki liig kiiresti räbalateks kanda
-
LillyS and puuvana like this post
Ma harjan kõva harjaga topid minema ja jälle uus.
olen palju kudunud-praegugi varrastel. Eriist topilisust ei ole täheldanud,aga
kuna mu lapselapsed elavad pisut teises kliimas,siis üleriiete all nad kapsuneid ei kanna.
mix toonid on teistsuguse struktuuriga-vähemalt mul juba padenti kududes jäi lõng nagu turritama-eks see võib küll kandmisel topiliseks minna.
Mina pesen kõik kudumid läbi (lahtised kiud minema) ja enamus veel aurutan triikrauaga üle ka.
Väga hea lõng lastele kudumiseks !
kuna mu lapselapsed elavad pisut teises kliimas,siis üleriiete all nad kapsuneid ei kanna.
mix toonid on teistsuguse struktuuriga-vähemalt mul juba padenti kududes jäi lõng nagu turritama-eks see võib küll kandmisel topiliseks minna.
Mina pesen kõik kudumid läbi (lahtised kiud minema) ja enamus veel aurutan triikrauaga üle ka.
Väga hea lõng lastele kudumiseks !
tarakan- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : on
Kudumisoskus : on
Postituste arv : 837
Alleraa likes this post
Meil siis ongi vist jope all kandmine Airist kampsunid kiiresti koledaks teinud - ise kandsin nii ja laps samamoodi. Nüüd proovin, kuidas peenema vardaga kootud Air vastu peab
-
Similar topics
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» DROPS ♥ You #7
» DROPS s32-8
» Palun abi mustrist arusaamisel (kõik küsimused siia teemasse)
» DROPS 232-3
» DROPS ♥ You #7
» DROPS s32-8
» Palun abi mustrist arusaamisel (kõik küsimused siia teemasse)
» DROPS 232-3
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1