Raasiku lõngad
+63
puuvana
Preili
Woolish
janne35
Mammutis
triibik
triin112
Lola69
p2ike26
abdulabulamir
tarakan
Kata
Pitsilized
meka
Moona
Anna
Tirtsukas
Erru
Emmaliine
Miuks
Anneli
Pisi-Pisi
margiita
anjusa
Bellemoore
Angela
kaltsunukk
Annyliis
annuška
katriina7
Terje
leonoora
siil
anca17
kair
karuemme
Merrukas
annero
anxy
kammeljas
aet10a
Berta
rion
anka
Krentu
helu
härm
toomeoks
Prooton
Anneliis
mapikas
Nuksu
Drex
Marchia
Mumm
pisipahalane
Helikene
Sussukas
pirre46
Kaisukas
LillyS
kiisumari
Retsete
67 posters
Lehekülg 22, lehekülgi kokku 24
Lehekülg 22, lehekülgi kokku 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Re: Raasiku lõngad
Minul on juhtunud päris paljude jätkukohtadega vihte, aga samas on täiesti normaalseid olnud ka.
triibik- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : olemas
Kudumisoskus : olemas
Postituste arv : 1274
Mulle on samuti kahjuks näppu juhtunud paar väga õnnetut vihti. Enamasti olen kvaliteediga rahul.
Kui jutt on Raasiku 1x-st, siis selle kvaliteet enamasti kriitikat ei kannatagi. 2X-l pole väga viga
Põhiline, et nii harbas poleks, et venitada jms ei kannata.
Põhiline, et nii harbas poleks, et venitada jms ei kannata.
Mul on olnud probleeme ainuüksi naturaalvärvidega (s.o. värvimata lõngaga), kusjuures ainult 8/1-ga. Muidu pole midagi hullu, lausa lemmiklõng!
Mina olen kasutanud vaid 8/2 üleminekuga värvitud l6nga ja minu m6lemad vihid olid täitsa ilusad ja ilma s6lmedeta . Ainult natuke heina oli kohati sees
Raasiku üleminekutega 8/2 lõnga olen viimase paari aasta jooksul kudunud vähemasti 4-5 vihti - ei ole etteheiteid katkemise või sõlmide osas! Ühekordset ei ole kasutanud - ja suuresti just seetõttu, et selle kohta palju negatiivseid kommentaare liikvel. Naturaalsete toonidega 8/2 ja 8/3 mõõdus ei mäleta ka et oleks mingit probleemi olnud. Vähe heina on naturaalne lisand -selle nokib välja.
Hindan kõrgelt Raasiku toon-toonis lõngasid just imeliste pikkade värviüleminekute pärast (selles osas ei tea küll ühtegi võrdväärset konkurenti) - kui lõng oleks veel õigevähe pehmem ja laugema keeruga - siis oleksin lausa superrahul.
Hindan kõrgelt Raasiku toon-toonis lõngasid just imeliste pikkade värviüleminekute pärast (selles osas ei tea küll ühtegi võrdväärset konkurenti) - kui lõng oleks veel õigevähe pehmem ja laugema keeruga - siis oleksin lausa superrahul.
Ühekordsega kudumisest olen samuti loobunud, küll avastasin, et see sobib imeliselt mõne teise lõngaga kokkukudumiseks.
Minul üks Raasiku 8/1 kiskus jubedalt krussi kudumise ajal, kuigi pärast sall tuli ilus välja. Teine oli täitsa OK. 8/2 ja 8/3 lõngade seas on vahel olnud selliseid, kus sõlmed sees, aga mind väga ei sega need. Vanutan otsad kokku ja kood edasi. Muide, 8/1 ja 8/2 annab väga hästi ka kolmekordseks kokku kududa. Siis saab 3-kordse pika värvijooksuga lõnga.
Ojaa, olen ka 8/2 peenikese mohääriga kokku pandud, suurepärane koepind! Lugu oli nii, et mul oli värvimata hall, iseenesest ilus, aga mustrid olid millegipärast mittemidagiütlevad, kippusid kaduma. Mohääri pole seal näha, aga tulemus on vahva. Üks lemmikkampsuneid, hästi soe on.Mumm kirjutas:Ühekordsega kudumisest olen samuti loobunud, küll avastasin, et see sobib imeliselt mõne teise lõngaga kokkukudumiseks.
Mul ei olnud 8/3 üldse probleeme, aga 8/1 kippus hirmsasti keerdu, rätt oli siiski imeliselt ilus. Probleeme on just olnud 8/2 üleminekuga lõngaga - toonid ei sobi kokku ja palju sõlmi. Enamasti on olnud normaalsed ainult vahel kipub lõng olema ebaühtlane. Vahel on peenike-peenike nagu niit ja samas nii jäme. See on mind isegi rohkem häirinud, kui sõlmed.
triibik- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : olemas
Kudumisoskus : olemas
Postituste arv : 1274
18 EUR oli kg jaanuaris lõng ja kraasvill. Või eelmisel aastal oli vähem? Ma neid 2012 hindu ei tea.janne35 kirjutas:kas Raasiku 2013 a hindu ka tõstis?
Kudumisoskus : omandamisel
Postituste arv : 439
Hinnad on samad. 18 EUR naturaallõng, ühevärviline 21 ja artistic 23. Just sel nädalal pidin ühe soomlaste kamba jaoks hindu uurima, nii et info on värske .Woolish kirjutas:18 EUR oli kg jaanuaris lõng ja kraasvill. Või eelmisel aastal oli vähem? Ma neid 2012 hindu ei tea.janne35 kirjutas:kas Raasiku 2013 a hindu ka tõstis?
Ma pean kohe jagama meeldivat kogemust. Nimelt juba eelmisel talveperioodil käisin viimati raasikul ja tõin sealt mingi jagu lõngu. Nende seas ka ühevärvilisi 8/2. Siiani on mul olnud peal suur Raasiku lõngade vastu solvumise tunne - nende kvaliteet oli viimastel kordadel alla arvestust ja ma lihtsalt ei ole tahtnud neid enam kätte võtta. Aga nüüd võtsin mõned neist kottidest välja ja kerisin keraks - ja mis ma näen: nii must kui lipusinine on täiesti ühtlased kogu vihi ulatuses. Isegi sodi polnud sees! Vaata kust otsast tahad - täiesti kvaliteetne täisvillane lõng
Siiani imestasingi Anna Raasiku-lembust - no nüüd on see täiesti arusaadav. Huvitav - kas need ühevärvilised tehakse ehk kuskil mujal? Sest no Artisticud on endiselt "siit nurgast ja sealt nurgast" kvaliteediga
Siiani imestasingi Anna Raasiku-lembust - no nüüd on see täiesti arusaadav. Huvitav - kas need ühevärvilised tehakse ehk kuskil mujal? Sest no Artisticud on endiselt "siit nurgast ja sealt nurgast" kvaliteediga
Mis värvid sind huvitaksid? Ma äriks enda omad maha sulle
Ma olen hetkel huvitatud ühevärvilistest ja just valgest aga ma sain juba hakkama .Kaisukas kirjutas:Mis värvid sind huvitaksid? Ma äriks enda omad maha sulle
siis hästi
Ei tea kas siia teemasse ka keegi piilub Kas Tallinnas kusagil ka Raasiku lõngasid müüakse? Mingis mõistlikus kohas, mis ei ole päris turistilõks. Tean, et Järvel on. Aga kas kusagil kesklinna kandis on ka mõni pood? Vabrik läks puhkama ning mul on kodus ainult tüdrukute toonides tokid Aga tahaks mõnda poisile sobivat artisticu tooni endale soetada.
Ma ei tea kas ma olen imelik, aga mulle see hein seal meeldib. Kohe tuju läheb rõõmsaks kui jälle hein lõnga vahel on
Raasiku on hetkel puhkusel ja mul jääb lõnga poole vihi jagu puudu.
Lehekülg 22, lehekülgi kokku 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Cascade lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» MAAILMA lõngad
» Noro lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» MAAILMA lõngad
» Noro lõngad
Lehekülg 22, lehekülgi kokku 24