Otsin mustrit.
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 27 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27
Re: Otsin mustrit.
ämm surus mulle rohelist lõnga, nõukaaegsed jäägid tõenäoliselt. tegemist on sellise näsalise lõngaga (näeb välja samasugune, nagu oleks kudumist osa niite välja kistud), kindlasti on sellel mingi nimi ka, aga mina lihtsalt ei tea. aasaline lõng järsku? on küllaltki peenike ja katsumise järgi puuvillane. sellist värvi endale selga panna hästi ei tahaks. on kellelgi mõtteid, mida sellisest teha?
Äkki kööki või eluuppa?
Padjakate või lambivari v6i tekk v6i....
Padjakate või lambivari v6i tekk v6i....

mul on seda kõvasti. on pooli peal, nii et ei oska kogust hinnata. ja suurem osa jäi veel ämma juurde, saaksin kindlasti juurde, kui tahaksin. aga padjakate on hea mõte. endal käis korraks läbi peast, et ei tea, kuidas selline lõng kahekordsena jääks, et ehk annaks sellest mõni kott kududa/heegeldada.
Ma tegin sellisest lõngast, mis kuhugi ei kõlvanud lapsele mänguvaiba. Kujutan ette, kuiivõrd mõnus "murumati või mätta" sellest narmalisest rohelisest võiks saada.@härm kirjutas:mul on seda kõvasti. on pooli peal, nii et ei oska kogust hinnata. ja suurem osa jäi veel ämma juurde, saaksin kindlasti juurde, kui tahaksin. aga padjakate on hea mõte. endal käis korraks läbi peast, et ei tea, kuidas selline lõng kahekordsena jääks, et ehk annaks sellest mõni kott kududa/heegeldada.
te panete endal ka mõtte liikuma.lapse tuppa järsku suurem istumispadi? ei tea muidugi, kuidas see lõng trööbeldamisele vastu peab

Sa proovi natuke sikutada, vaata, kas katkeb, aga kui see pole lõng, mille eest meeletu raha oleks välja käinud, siis pole ka väga hullu kui eluaeg vastu ei pea@härm kirjutas:te panete endal ka mõtte liikuma.lapse tuppa järsku suurem istumispadi? ei tea muidugi, kuidas see lõng trööbeldamisele vastu peab![]()

Kui lõng on pooli peal, siis peaks olema tööstuslik ja suht tugev. Mul exämm töötas kunagi Mistras ja andis mullegi selliseid poolil lõngu - ei teagi, kas on sihukesed villasegused aga sokke on hea teha. Kummikus peavad väga hästi vastu. Erinevalt tavalisest villasest lõngast.
Mul on kogemus poolil roheliste ja oranžide lõngadega, mis on pärit Abakanist, aasalised mõlemad. Kudusin lapsele kahekordselt võetud lõngast kampsuni, väga vastupidav ja pole suurt topilisemaks läinudki aastatega.
Mehele kootud vest
Olen juba mitu päeva mööda internetti ringi kolanud ja kootud ühevärvilise meeste vesti mustrit otsinud, koos kudumisõpetusega. Äkki keegi oskab soovitada kus neid "häid" mustreid leidub

mehele vest
Tänud Kaisukas oma aega kulutamast! Aga need pole päris need õiged. Tahaks sellist korrektse välimusega vesti kududa, mis sobiks triiksärgi peale ja näiteks ülikonna pintsaku alla.
Viimati muutis seda anka (Esm 16 Aug 2010, 12:37). Kokku muudetud 1 kord
Kui ma ise tõlkimisega hätta jään, kas võin pöörduda abi saamiseks?

Kui ma ise tõlkimisega hätta jään, kas võin pöörduda abi saamiseks?
Heegeldatud padi
Soovin teha viimasest kollektsioonist heegeldatud roosidega/lilledega (punasedroosad toonid) patja "DROPS design: Pattern no EE-299".Mul ei tule lilled aga nii lopsakad ja kandilised. Kas keegi oskav aidata?
Viimati muutis seda mapikas (Nelj 19 Aug 2010, 08:10). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Lisasin padja mustri lingina)
lauter- Stardib
- Heegeldusoskus : oskan
Kudumisoskus : oskan
Postituste arv : 4
Minul tekkisid esimesed küsimused, et kas teed õpetuses antud lõngaga ja kas kasutad soovituslikku heegelnõela suurust?
Tänud reageerijatele. Olen siin erinevaid paksuseid proovinud. Kuju on ikka rohkem probleemiks. Küsimus selles, et kas kuju saab kandiliseks heegeldades või padjale õmmeldes ja veidi vormides. Aadress on siin http://www.garnstudio.com/lang/ee/pattern.php?id=4715&lang=ee. Eesitkeelset juhtist ju pole ja arvangi, et on mingi väike nõks või võte või midaiganes millega ma mööda panen.
lauter- Stardib
Kui sa mõtled viimase kataloogi roosipatja, siis sellel eestikeelne juhis olemas ja asub SIIN
Ahjaa kui sa neid lilli lähemalt vaatad, siis näed et lilled ei olegi ise kandilised. KÕik sõltub sellest kuidas nad aluskangale kinnitad.
Ahjaa kui sa neid lilli lähemalt vaatad, siis näed et lilled ei olegi ise kandilised. KÕik sõltub sellest kuidas nad aluskangale kinnitad.
lauter- Stardib
ma ei saa ütlemata jätta, et su oma lisatud lingil on padja muster eestikeelsena täitsa olemas

Selge. Püüan edaspidi tähelepanelikum olla!
lauter- Stardib
Ma ei leia ühte mustrit üles - no ei ole enam aega kõike läbi lapata ka. äkki on keegi osavam?
klapiga kindad
klapiga kindad