Noro lõngad
+62
linnapreili
Blackbird
Kadrii
pisike_smile
rion
Dianse
taimi
caminante
pirtu
anxy
irhe
kiisumari
helin12
kribukrabu
lumetihane
Mumm
Moona
Rosee
triibik
Kaisukas
kaidi
pisipahalane
annero
tarakan
piisk
toomkuningas
laanelill
Lola69
Miuks
Anna
Retsete
kaiekk
ilona
jutapille
aet10a
kammeljas
meka
sirjenrg
pirre46
Katriina
anka
p2ike26
lulla
kiiska
kair
Hilde
Bellemoore
Bananasilk
Erru
Marchia
Pisi-Pisi
Angela
Helen
Krentu
maapiiga7
katriina7
carissime
siil
Mammutis
Wool&Woollen
triin112
LillyS
66 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 21
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Kas oled Noro lõnga...
Re: Noro lõngad
Wool&Woolen kirjutas:Meil jah Noro müügis. Veebruaris peaks jõudma ka uus tellimus kohale. Kuna paljud kliendid ei näinudki vist Shikit ja Aralet, siis need ka tellimuses sees.katriina7 kirjutas:WW-s peaks olema ka Norot müügil Saad sealt tellida
Hea meelega telliksin kasvõi kohe praegu,aga ma ei tea ju värve ega midagi Pole neid lõngu kuskil üleüldse näinudki Nii väga tahaks kõigepealt värvid ära näha...
Aga äkki keegi lahke saaks siia kirja panna mis sorti Norosid Wool&Woolenis hetkel saada on? Ma ise linna ei satu sel nädalal, kuid abikaasa pakkus, et vajadusel ta võiks läbi astuda ja mulle natuke katsumiseks tuua Ma ei oska talle aga kahjuks midagi soovitada, sest ise pole ju näinud, ega tea mis valikus on.
Lisa kõik tingimused juurde mida sa umbes tahad.
Äkki antakse sulle ka lihtsalt pisikesi jupikesi, et jämedusestki ja koostisest aimu saada.
Müüja peaks tegema mõned lõnganäidiste kaardid müügiks.
Lisa kõik tingimused juurde mida sa umbes tahad.
Äkki antakse sulle ka lihtsalt pisikesi jupikesi, et jämedusestki ja koostisest aimu saada.
Müüja peaks tegema mõned lõnganäidiste kaardid müügiks.
Ma arrrmusin seal Flower Bed tooni Fuksiaroosa, tumehall, roheline....kõik ilusa üleminekuga..
mina käin alati eelnevalt oma silma nuumamas ja mõtteid kogumas sellel lehel http://www.noroyarns.com/v2/en/html/yarns.html siin on kenasti nende poolidel pakutavate lõngade värvikaardid olemas ja siis on poes juba mingi konkreetne ettekujutus olemas, et mida olemasolevatest valida. Nagu ma aru sain siis suurem sats Norot on varsti-varsti WW-sse saabumas!
Viimati muutis seda Mammutis (Reede 27 Jan 2012, 12:34). Kokku muudetud 1 kord
Mammutis kirjutas:mina käin alati eelnevalt oma silma nuumamas ja mõtteid kogumas sellel lehel http://www.noroyarns.com/v2/en/html/yarns.html siin on kenasti nende poolidel pakutavate lõngade värvikaardid olemas ja siis on poes juba mingi konkreetne ettekujutus olemas, et mida olemasolevatest valida. Nagu ma aru sain siis suurem sats Norot on varsti-varsti saabumas!
ma tahtsin just sama lehte viitama hakata:)
Bananasilk kirjutas:Ma arrrmusin seal Flower Bed tooni Fuksiaroosa, tumehall, roheline....kõik ilusa üleminekuga..
Näppides seda lõnga oli nii hästi arusaada siidisisaldusest. Mõndade lõngade puhul ma ei ole märganud aga selle lõnga puhul eraldasin ilusti ära.
Tekkis väike tuhin osturallile minna. Kahjuks või õnneks tütar täna kodune ja ta pole nõus lõngapoodi tulema (kui just talle midagi mängupoest ei osta) Seega kasvatan iseloomu ja äkki veab veebruarini välja.
See on hea lehekülg. Kuigi kui asusalt ütlen siis nende piltide põhjal ostma ei torma. Värvidest saab ülevaate aga tegelik ilu jääb ikka peitu. Mõned kootud tooted võiks näidisteks olla. Väga ihaldusväärne tundus olevat Arale. Kas seda ka leidub uuest tulevast tellimusest?
Mul on nüüd kolme tooni Flower Bedi, teen mõned tööproovid, tundub, et tuleb veelkord täna poodi minna
triin112 kirjutas:Mul on nüüd kolme tooni Flower Bedi, teen mõned tööproovid, tundub, et tuleb veelkord täna poodi minna
Kudumisoskus : Olemas
Postituste arv : 1442
Bellemoore kirjutas:triin112 kirjutas:Mul on nüüd kolme tooni Flower Bedi, teen mõned tööproovid, tundub, et tuleb veelkord täna poodi minna
äkki viitsid tööproove siingi näidata? ja tooni nimetus juurde
triin_Mul on nüüd kolme tooni Flower Bedi, teen mõned tööproovid_
räägi lähemalt nendest lõngadest ja mis nende lõngade hinnad
räägi lähemalt nendest lõngadest ja mis nende lõngade hinnad
Hilde- Innustaja
-
Heegeldusoskus : jah
Kudumisoskus : jah
Postituste arv : 2083
Mammutis kirjutas:mina käin alati eelnevalt oma silma nuumamas ja mõtteid kogumas sellel lehel http://www.noroyarns.com/v2/en/html/yarns.html siin on kenasti nende poolidel pakutavate lõngade värvikaardid olemas ja siis on poes juba mingi konkreetne ettekujutus olemas, et mida olemasolevatest valida. Nagu ma aru sain siis suurem sats Norot on varsti-varsti WW-sse saabumas!
Aitäh, väga hea link!
Aga jah, mis lõnganimetusi poes praegu olemas on, seda oleks küll väga hea teada, saab reaalsemalt unistada
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
triin112 kirjutas:Mul on nüüd kolme tooni Flower Bedi, teen mõned tööproovid, tundub, et tuleb veelkord täna poodi minna
Mmm....
Ka mulle tundus poes asi katsudes veidi karune.... välja arvatud angoorasisaldusega merekarva toonides tokk Kochoran'i... kahjuks aga seda oligi ainult üks tokk... Nii et minust ta esmakordselt poodi jäigi.
Peale seda teemat - ilmselgelt võtan selle lõnga plaani.
(ainuüksi Carissime mantel on minu meelest selleks piisav põhjus..... )
Ka mulle tundus poes asi katsudes veidi karune.... välja arvatud angoorasisaldusega merekarva toonides tokk Kochoran'i... kahjuks aga seda oligi ainult üks tokk... Nii et minust ta esmakordselt poodi jäigi.
Peale seda teemat - ilmselgelt võtan selle lõnga plaani.
(ainuüksi Carissime mantel on minu meelest selleks piisav põhjus..... )
Näitan ikka kui tahate, kohe ärge eriti lootke, pean tööd ka tegema Äkki õhtul või homme.Marchia kirjutas:Bellemoore kirjutas:triin112 kirjutas:Mul on nüüd kolme tooni Flower Bedi, teen mõned tööproovid, tundub, et tuleb veelkord täna poodi minna
äkki viitsid tööproove siingi näidata? ja tooni nimetus juurde
Värvitoone eraldi neil poes vist polegi, on noh roosa ja sinakas jne Hind oli (kui ma nüüd väga puusse ei pane) 50g 5.30€, maha lähevad siis igasugu soodustused. 300 grammiga peaks topi saama juba küll, napi topi vähemagagi
Mina ostsin 300 g lõnga, maksin 32 € ja jumma eest - lõnga täpset nimetust ei osanud üles märkida/paluda märkida. No aga jämedamat sorti lõng oli, villa ja siidi sisaldusega (+midagi vist veel) ja värvid... kõik roosast lilla ja roheliseni sees ja müüja lahkelt arvas, et 300 g võiks topi jaoks piisav olla.
Aga kududa ei oska veel midagi sellest. Ehk oskab keegi mustrit soovitada??
kiiska- Mustrimaailma
põliselanik - Heegeldusoskus : HK e. Harju Keskmine
Kudumisoskus : Esineb. Mõnikord. Tõusvas tempos.
Postituste arv : 1579
Ega töö jänes pole! Hakka aga kudumisega pihta, hakka pihta, hakka aga pihta (viis Karoline Hõbelõngast). Lõngahoolikud vajavad väikest doosi!
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
kiiska kirjutas:Mina ostsin 300 g lõnga, maksin 32 € ja jumma eest - lõnga täpset nimetust ei osanud üles märkida/paluda märkida. No aga jämedamat sorti lõng oli, villa ja siidi sisaldusega (+midagi vist veel) ja värvid... kõik roosast lilla ja roheliseni sees ja müüja lahkelt arvas, et 300 g võiks topi jaoks piisav olla.
Minul nüüd sama lõng, aga tunduvalt rohkem kui 300g
300g saab isegi kleidi valmis kududa. Ma sukeldun nüüd ka mustri otsingutele, üks mantel mõlgub meeles.
Kudumid, mida saaks edukalt Noro lõngast kududa:
february lady sweater
Buttercup
See võib ka äge jääda Ülemine osa põiki ja alumine teistpidi kootuna.
Neid sobilikke mustreid ikka leidub
Näiteks kui 100g´s on 300m siis 300g saab täitsa kobeda kehakatte.
Minu pikkuse juures läks kokku 250g Color Crossi ja kudusin mahukate taskute ja peaaegu põlvedeni ulatuva kleit/tuunika. Varrukad on lühikesed.
february lady sweater
Buttercup
See võib ka äge jääda Ülemine osa põiki ja alumine teistpidi kootuna.
Neid sobilikke mustreid ikka leidub
Näiteks kui 100g´s on 300m siis 300g saab täitsa kobeda kehakatte.
Minu pikkuse juures läks kokku 250g Color Crossi ja kudusin mahukate taskute ja peaaegu põlvedeni ulatuva kleit/tuunika. Varrukad on lühikesed.
No minu paksuse juures ei kujuta ma üldse ette tegelt, et mingit ristitriibuga asja selga ajada - pärast näen välja nagu külmetav väljavihastatud mesimummcarissime kirjutas: Minu pikkuse juures läks kokku 250g Color Crossi ja kudusin mahukate taskute ja peaaegu põlvedeni ulatuva kleit/tuunika. Varrukad on lühikesed.
Aga eks ma otsin mingit ühestükis aukudega tuunika moodi asja omale siis... Ülevalt alustades on näha kui pikka teha kannatab.
kiiska- Mustrimaailma
Kiiska, kui ei leia midagi, siis olen võimeline toasussidega läbi lume marssima, et see sinu käest ära osta
Aga usu, sa armud sellesse lõngasse
Aga usu, sa armud sellesse lõngasse
Tead, ma armusin selle lõnga roosasse seal poes, sellepärast ostsingi Aga väga huvitav lõng on, mul lihtsalt vaja see pruun rätt kõigepealt valmis saada. Muidu ei saa uue projektiga alustada ju. Ühe vardakomplekti võlud!!
Aga midagi muhedat juba leidsin ka: näiteks see või siis see. Krt, Ravelrys saab ju lõnga järgi ka otsida projekte, ma enne ei teadnudki!
Aga midagi muhedat juba leidsin ka: näiteks see või siis see. Krt, Ravelrys saab ju lõnga järgi ka otsida projekte, ma enne ei teadnudki!
kiiska- Mustrimaailma
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 21