Noro lõngad
+62
linnapreili
Blackbird
Kadrii
pisike_smile
rion
Dianse
taimi
caminante
pirtu
anxy
irhe
kiisumari
helin12
kribukrabu
lumetihane
Mumm
Moona
Rosee
triibik
Kaisukas
kaidi
pisipahalane
annero
tarakan
piisk
toomkuningas
laanelill
Lola69
Miuks
Anna
Retsete
kaiekk
ilona
jutapille
aet10a
kammeljas
meka
sirjenrg
pirre46
Katriina
anka
p2ike26
lulla
kiiska
kair
Hilde
Bellemoore
Bananasilk
Erru
Marchia
Pisi-Pisi
Angela
Helen
Krentu
maapiiga7
katriina7
carissime
siil
Mammutis
Wool&Woollen
triin112
LillyS
66 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 21
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Kas oled Noro lõnga...
Noro lõngad
Kiitke, laitke, jagage pilte, linke , muljeid jne....
Viimati muutis seda LillyS (Kolm 18 Apr 2012, 18:49). Kokku muudetud 1 kord
Ootan sellest teemast rohket osavõttu
Minu kogemus piirneb kahjuks vaid Noro Kureyon Sock Yarniga, seda vist enam ei tooda maale? Igatahes pole seda iidamast aadamast kuskil enam näinud. Kahjuks. See läks peale pesu imemõnusaks ja pehmeks. Kududes tundus veidi ebaühtlane, aga see ei häirinud selle lõnga puhul absoluutselt. Värvidemängu pole vist mõtet mainidagi
W&W-s olen piilunud poolilõngu, aga lähemalt näppima pole seda luksust veel jõudnud. Ootangi nüüd näiteks Carissime muljeid
Minu kogemus piirneb kahjuks vaid Noro Kureyon Sock Yarniga, seda vist enam ei tooda maale? Igatahes pole seda iidamast aadamast kuskil enam näinud. Kahjuks. See läks peale pesu imemõnusaks ja pehmeks. Kududes tundus veidi ebaühtlane, aga see ei häirinud selle lõnga puhul absoluutselt. Värvidemängu pole vist mõtet mainidagi
W&W-s olen piilunud poolilõngu, aga lähemalt näppima pole seda luksust veel jõudnud. Ootangi nüüd näiteks Carissime muljeid
Re: Noro lõngad
Kuna oleme "Norodega" juba pikka aega tegelenud, siis lisaks värvimängule, koostisele ja...
on Noro lõng ka väga "kerge" lõng. Aga kuna meil praegu mohäärinädal ja Noro kasutab oma lõngades palju mohääri-lisaks siidile, kaamelivillale, kashmiirile jne- siis oleks ju parim osta prooviks mõnikümmend grammi ja seda "näppida"
on Noro lõng ka väga "kerge" lõng. Aga kuna meil praegu mohäärinädal ja Noro kasutab oma lõngades palju mohääri-lisaks siidile, kaamelivillale, kashmiirile jne- siis oleks ju parim osta prooviks mõnikümmend grammi ja seda "näppida"
Kas see tähendab siis seda, et Noro lõngadele (mis mohääri sisaldavad) on ka sel nädalal - 15 % pluss MM-i 10 % ?
Ikka-kõik lõngad, milles mohääri selline soodustus!Mammutis kirjutas:Kas see tähendab siis seda, et Noro lõngadele (mis mohääri sisaldavad) on ka sel nädalal - 15 % pluss MM-i 10 % ?
Mina olin alguses väga Noro vastaselt meelestatud, värvid olid imeilusad, aga see karedus, siis ostsin soodukaga mõned tokid ja nüüd olen veendunud fänn. Peale pesu on see nii mõnus ja pehme!
Mul pole küll palju kogemusi aga natuke ikka. Mantli kudusin Shinkirost (58% villa, 24% siidi, 12% angoora, 6% kaamel)
Peale selle, et seda lõnga on väga mõnus kududa on sellest kootud kudum hästi soe. Hoolimata sellest, et olen palju autoga sõitnud, pole tagumiku osa välja veninud ega kulunud. Kandsin terve sügis ja ei mingit topilisust. Antud kudumi puhul leian küll, et hinna ja kvaliteedisuhe on paigas. Natuke on veel järgi ka ja sellest plaanin poisile kampsuni teha.
Teine lõng Color Cross ( mohäär ja siid) on oma värvide poolest vapustav leid. Lõngakeerd tugev ja träpsuline. Antud lõnga puhul meeldib eriti keras olev rohke ja julge värvivalik ja nö tviidilik mulje. Alguses kududa oli harjumatu aga hiljem juba lahe Pilte veel üles ei pane kuna praeguste plaanidega läheb see perepildi pildistamiseks selga.
Poes jäi veel silma Flower Bed, kus lisaks mohäärile ja siidile on ka villa aga koguseliselt oli just seda tooni liiga vähe alles. Seda lõnga näppides tekkis meeletu isu vardad sisse lüüa. Muidugi oli neid isutekitajaid veelgi aga eks viimane lõplik otsus langeb ikka kohapeal.
Nende lõngade puhul tundub ikkagi kogu ilu välja tulevat suure kudumi puhul. Eriti hästi sobivad nö ühes tükis kootud esemed, ülevalt alla, alt üles, külgedelt alustatud... Samas Noro enda mustriraamatutest võib leida igasuguseid mustreid ka tükkidest kokku õmmeldud nii, et värvid teadlikult ei jookseks kokku.
Päris kogu aeg ei taha üleminekuga lõngu kududa aga kui tekib soov millegi erilise ja kvaliteetse järgi siis sean sammud küll Wool & Woollenisse. Mujal pole lihtsalt nii palju Noro lõngu veel näinud ja ega ma neist enne selle poe avamist teadnudki. Käsitööjaamas oli ka pisike valik aga need olid liiga sigrimigri minu jaoks.
Praegu ongi selline tunne, et nii tahaks mingit lahedat kampsunit kududa aga ei tea millist. Lõnga osas olen vist isegi mõtetes ära otsustanud. Kas leidub veel kedagi,kellel lõng olemas või plaanis osta? siis saaks ühiselt mustreid otsima hakata.
Mul pole küll palju kogemusi aga natuke ikka. Mantli kudusin Shinkirost (58% villa, 24% siidi, 12% angoora, 6% kaamel)
Peale selle, et seda lõnga on väga mõnus kududa on sellest kootud kudum hästi soe. Hoolimata sellest, et olen palju autoga sõitnud, pole tagumiku osa välja veninud ega kulunud. Kandsin terve sügis ja ei mingit topilisust. Antud kudumi puhul leian küll, et hinna ja kvaliteedisuhe on paigas. Natuke on veel järgi ka ja sellest plaanin poisile kampsuni teha.
Teine lõng Color Cross ( mohäär ja siid) on oma värvide poolest vapustav leid. Lõngakeerd tugev ja träpsuline. Antud lõnga puhul meeldib eriti keras olev rohke ja julge värvivalik ja nö tviidilik mulje. Alguses kududa oli harjumatu aga hiljem juba lahe Pilte veel üles ei pane kuna praeguste plaanidega läheb see perepildi pildistamiseks selga.
Poes jäi veel silma Flower Bed, kus lisaks mohäärile ja siidile on ka villa aga koguseliselt oli just seda tooni liiga vähe alles. Seda lõnga näppides tekkis meeletu isu vardad sisse lüüa. Muidugi oli neid isutekitajaid veelgi aga eks viimane lõplik otsus langeb ikka kohapeal.
Nende lõngade puhul tundub ikkagi kogu ilu välja tulevat suure kudumi puhul. Eriti hästi sobivad nö ühes tükis kootud esemed, ülevalt alla, alt üles, külgedelt alustatud... Samas Noro enda mustriraamatutest võib leida igasuguseid mustreid ka tükkidest kokku õmmeldud nii, et värvid teadlikult ei jookseks kokku.
Päris kogu aeg ei taha üleminekuga lõngu kududa aga kui tekib soov millegi erilise ja kvaliteetse järgi siis sean sammud küll Wool & Woollenisse. Mujal pole lihtsalt nii palju Noro lõngu veel näinud ja ega ma neist enne selle poe avamist teadnudki. Käsitööjaamas oli ka pisike valik aga need olid liiga sigrimigri minu jaoks.
Praegu ongi selline tunne, et nii tahaks mingit lahedat kampsunit kududa aga ei tea millist. Lõnga osas olen vist isegi mõtetes ära otsustanud. Kas leidub veel kedagi,kellel lõng olemas või plaanis osta? siis saaks ühiselt mustreid otsima hakata.
Viimati muutis seda carissime (Reede 27 Jan 2012, 12:29). Kokku muudetud 1 kord
Kas tõesti muutub see lõng peale pesu pehmeks? Mulle on siiani ta samamoodi (kui Sulle, Siil) käega katsudes liiga kare tundunud ja pole mitte aru saanud miks kõik Norost nii vaimustatud on
Proovi järgi, ma kudusin Noro Aurorat ja vahe enne ja pärast pesu on tohutu.katriina7 kirjutas:Kas tõesti muutub see lõng peale pesu pehmeks? Mulle on siiani ta samamoodi (kui Sulle, Siil) käega katsudes liiga kare tundunud ja pole mitte aru saanud miks kõik Norost nii vaimustatud on
Ma sellepärast polegi veel poolilõngadeni jõudnud, et ei kujuta ette millised need kudumis välja võiksid näha. Aga sain siin juba hea mõtte osta erinevaid mõnikümmend grammi prooviks, ei pea ju kohe kampsunijagu kahmama. Kui neid siis proovima hakkan, tuleb tõeline lõngagurmaani unelmaõhtu
Mina pole kunagi Norot kudunud Ei teagi,kas seda meie kandis üldse müügil ongi Ahvatlev ja huvitav väljakutse igal juhul Ole pai,proovi minu eest ka siis tean,kas hakkan hankimisega tegelema
WW-s peaks olema ka Norot müügil Saad sealt tellida
Kuna WW on Noro poolilõngade maaletooja Eestis, siis ei usu, et seda teistes kauplustes on.maapiiga7 kirjutas: Mina pole kunagi Norot kudunud Ei teagi,kas seda meie kandis üldse müügil ongi Ahvatlev ja huvitav väljakutse igal juhul Ole pai,proovi minu eest ka siis tean,kas hakkan hankimisega tegelema
Tokkides-mis oluliselt kallim- :hmm ei saa kindel olla, et eelmise toki värvid haakuvad jätkates teise toki värvidega-on vist ka teistes lõngapoodides müügil
Meil jah Noro müügis. Veebruaris peaks jõudma ka uus tellimus kohale. Kuna paljud kliendid ei näinudki vist Shikit ja Aralet, siis need ka tellimuses sees.katriina7 kirjutas:WW-s peaks olema ka Norot müügil Saad sealt tellida
Mina olen kudunud ka sellest Kureyon Sockist ja lõng läks peale pesu justkui õitsele! Minu sokid, või õigemini põlvikud tulid sellised.
Mind väga huvitab, milliseid Noro lõngu WWs on? Ja laupäeval see soodukas veel kehtib?
Mul endal on alati probleeme nende värviüleminekutega lõngadega - nad on ilusad, aga nt ma pole väga vaimustuses sellise üleminekuga kampsuni kandmisest. Seetõttu ma kasutaksin Norot vist rohkem sallideks, mütsideks, sokkideks. Ja laste kudumitesse.
Mind väga huvitab, milliseid Noro lõngu WWs on? Ja laupäeval see soodukas veel kehtib?
Mul endal on alati probleeme nende värviüleminekutega lõngadega - nad on ilusad, aga nt ma pole väga vaimustuses sellise üleminekuga kampsuni kandmisest. Seetõttu ma kasutaksin Norot vist rohkem sallideks, mütsideks, sokkideks. Ja laste kudumitesse.
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Krentu - ei tohi niimoodi ahvatleda! Need põlvikud on ju imeilusad!!! Ja nüüd ei saa ma kuidagi enam sellest lõngast mööda hiilida...
Pagan, ma jäin nüüd Ravelrys lõngades tuhnima (teen seda alati kui mõne lõnga kohta ettekujutust tahan) ja jäin Noro Flower Bedi juures toppama. Mina, mitte kirju lõnga suur austaja, olen nüüd arrrmunud
Krentu kirjutas:Mina olen kudunud ka sellest Kureyon Sockist ja lõng läks peale pesu justkui õitsele! Minu sokid, või õigemini põlvikud tulid sellised.
Meil Norosid nii mitme- kui ühevärvilisi. Ja ka ainult väikese varju mänguga. Aga koostis suurepärane! Laupäeval ikka soodukas mohääridele ja kõikidele nendele Norodele, kus mohääri sisse kedratud.
Aitäh! Loodetavasti ma siis laupäeval teid külastan, kui ikka linna tulemas olen
Kudumisoskus : parem kui heegeldamine
Postituste arv : 459
Wool&Woolen kirjutas:
Kuna WW on Noro poolilõngade maaletooja Eestis, siis ei usu, et seda teistes kauplustes on.
Tokkides-mis oluliselt kallim- :hmm ei saa kindel olla, et eelmise toki värvid haakuvad jätkates teise toki värvidega-on vist ka teistes lõngapoodides müügil
Kas Tartus Roosi äris ja Tallinnas Kosmose vastas enam Norot ei ole? Või ongi seal väiksemates valmis tokkides?
Kui rasked need poolid siis WW-s on? Kas sealt siis kohapeal keritakse vajalik kogus või peab pooliga ostma?
Helen, siin ennem mainiti, et isegi 20 gr võid proovitööks osta.
Noro on nii põnevaks tehtud, et lähen vaatan ka ära, kui paari nädala pärast ikka Eestisse tulla õnnestub.
Helen kirjutas:Wool&Woolen kirjutas:
Kuna WW on Noro poolilõngade maaletooja Eestis, siis ei usu, et seda teistes kauplustes on.
Kas Tartus Roosi äris ja Tallinnas Kosmose vastas enam Norot ei ole? Või ongi seal väiksemates valmis tokkides?
Kui rasked need poolid siis WW-s on? Kas sealt siis kohapeal keritakse vajalik kogus või peab pooliga ostma?
Kosmose vastas on lõng tokkides, mida toob maale Pullover. Need lõngad Noro teisest kollektsioonist ja ka veidi teise koostisega. Paljudes neis on nailonit ja saab edukalt kasutada sokilõngadena. Samuti need ka suhteliselt paksud lõngad. Meil on erineva jämedusega ja näiteks Flower Bedist on kliendid teinud dzempri ca 300 grammist.
Tartus pole enam Roosi äri, juba ammu...