Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
+75
ilona
Lissu47
Wool&Woollen
Merkuur
Lola69
Cassie
kair
carissime
Paabulinda
marii25
Terje
sirliiz
kaiekk
p2ike26
abdulabulamir
anniqa
Prooton
Erru
pisike_smile
Mammutis
kiiska
Angela
anxy
Kadrii
Helen
toomeoks
Katriina
trinsu
jutapille
laanelill
leonoora
piisk
anka
Hilde
Ketuemme
triibik
härm
marfa
pintsel
kaltsunukk
pirgo
Liisuhenri
annikavu
helin12
anca17
maapiiga7
pisiingel
kammeljas
lulla
krissu787
Kata
Marchia
kiisumari
rasvake
rion
pirre46
Mumm
meka
Helikene
Drex
siil
annero
Krentu
LillyS
Pisi-Pisi
Kaisukas
triin112
Bellemoore
Arachne982
Retsete
Berta
katriina7
Emmaliine
Miuks
aet10a
79 posters
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 2
meka kirjutas:Pisi-Pisi kirjutas:Ei, see ei ole kõik. Kõik see, mis on allkorrusel, on nähtav SIIN
Ma, hull, lugesin suurest kadedusest enam-vähem kokku - 270 tokki/vihti/kera .
mul on mu targa tabeli andmetel 370 tokki, 118 erinevas toonis ja 37 erinevalt tootjalt lõnga kodus :168: (õige hetk suunata pilk mu allkirjale )
Selliste koguste kõrval on mul küll ainult mütsituti jagu lõnga
Helikene,sama siin!!! Mul on küll mitu kastitäit lõngu,kuid... see Kaisuka kogus on küll tõelise kuduhooliku kogus...
Helikene,sama siin!!! Mul on küll mitu kastitäit lõngu,kuid... see Kaisuka kogus on küll tõelise kuduhooliku kogus...
Kaisukas, õudne! Sa kood seda hulka tont teab kui kaua .
Lähen parem ja teen ühe ja siis kuduma.
Lähen parem ja teen ühe ja siis kuduma.
Ma ei väsi kordamast---me oleme hullud!
Nii et Kaisuka allkiri on täiega õige.
Nii et Kaisuka allkiri on täiega õige.
meka kirjutas:Pisi-Pisi kirjutas:Ei, see ei ole kõik. Kõik see, mis on allkorrusel, on nähtav SIIN
Ma, hull, lugesin suurest kadedusest enam-vähem kokku - 270 tokki/vihti/kera .
Nüüd minestan mina Ma pole targu allkorrusel olevaid lõngu kokku lugenud, aga see arv on natuke suurevõitu. Mõni ime siis, et nad kappi ära mahtuda ei taha ja kpiust paotades kõik välja kipuvad pudenema
Kaisukal kõik kapid ja sahtlid lõngadega täidetud Ei imesta üldse, et tal selline kogus kokku tuleb, ükskõik millise sahtli või kapi lahti tegi, kõikjal olid lõngad
Järjest enam tunnen, et pean oma tokid ka üle lugema...
Ma igaks juhuks ei loe, muidu ei saa enam lõnga juurde osta. Niigi viimase tellimuse puhul mõtlen, et kuhu ma selle koguse panen, kui kohale jõuab?
anca17- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : hobiheegeldaja
Kudumisoskus : pühapäevakuduja
Postituste arv : 1789
ma ka parem ei loe oma varusid üle, muidu arvestatakse veel lõngade vähesuse tõttu (võrreldes kaisukaga ) kuduhoolikute hulgast välja :irv:
Lõnga äramahutamisega on see fenomen kuidagi, et niikaua kui seda kuskilt kapist või kastist välja ei kisu, mahub sinna ikka rohkelt ja veel juurdegi. Peale ahhetamapanevat inventuuri tagasipanek osutub aga üsna võimatuks :irv:
Saabusid ka esmased luureandmed - tööl on mul hetkel 44 tokki lõnga. Kodus ja Tartu kodus on muidugi kordi rohkem
Saabusid ka esmased luureandmed - tööl on mul hetkel 44 tokki lõnga. Kodus ja Tartu kodus on muidugi kordi rohkem
No , ma ei saa ka oma kogustega Kaisuka ega Pisi-pisile ligigi , kuigi teda ikka on igas nurgas miskit :irv: :irv: :irv:
Käisime täna Paides. Otsisin Raasiku pinki (roosa valgega). Ei olnud. Ise ka aru ei saa, kuidas 2tokki Regiat ja 2 tokki muud sokilõnga korvi, kassasse ja koju rändas.
Aga igaks juhuks ma ka ei hakka inventuuri tegema. Täpsemat nimelt.
Aga igaks juhuks ma ka ei hakka inventuuri tegema. Täpsemat nimelt.
Käisin Tallinnas ja külastasin Lianni ja Järvel Käsitööjaama . Esimesest ostsin kolm tokki satsisalli lõnga ma ju lubasin , et jätan selle kudumise vahele aga kus sa saad , kui õde tuli ükspäev oma lõngaga , et õpeta . Ta ise väike kuduja aga valmis sai salli ja nakatas mind ka :irv: :irv: :irv: Käsitööjaamas tegin südame kõvaks ja lahkusin ostu sooritamatta
kiisumari kirjutas:ma ka parem ei loe oma varusid üle, muidu arvestatakse veel lõngade vähesuse tõttu (võrreldes kaisukaga ) kuduhoolikute hulgast välja :irv:
Sama siin :irv: Olen viimase kahe kuuga oma varusid usinalt vähendada suutnud ja seega ka oma lubadust pidanud (mitte enne uut kuud uusi lõngu osta)
Katriina ja Kiisumari - kirjutage jõuluvanale, äkki toob miskit juurde
triin112 kirjutas:Katriina ja Kiisumari - kirjutage jõuluvanale, äkki toob miskit juurde
Lõngamaania kinkekaarti näiteks
Selle peale tuli mulle meelde kuidas sõbrantsi lapsed jõuluvanale kirjad jätsid ja mis sellest hommikuks said..
Ühesõnaga õde-venda panid kirjad soki sisse ja knopkaga kamina külge (susse ei viitsitud tuua). Hommikul läks poiss ja võttis oma soki ära, et see jalga panna (kirja jättis niisama kaminale). Natsa aja pärast tuli tüdruk ja seisis nõutult kamina ees. Ema siis küsis, et mis juhtus ja mida neiuke siis vastas:
" Näed - venna kirja on päkapikud koos sokiga ära viinud aga minu oma polegi tahtnud..."
Ma naersin nii, et silmad märjad
Ühesõnaga õde-venda panid kirjad soki sisse ja knopkaga kamina külge (susse ei viitsitud tuua). Hommikul läks poiss ja võttis oma soki ära, et see jalga panna (kirja jättis niisama kaminale). Natsa aja pärast tuli tüdruk ja seisis nõutult kamina ees. Ema siis küsis, et mis juhtus ja mida neiuke siis vastas:
" Näed - venna kirja on päkapikud koos sokiga ära viinud aga minu oma polegi tahtnud..."
Ma naersin nii, et silmad märjad
lulla kirjutas:triin112 kirjutas:Katriina ja Kiisumari - kirjutage jõuluvanale, äkki toob miskit juurde
Lõngamaania kinkekaarti näiteks
Tõelise kuduhooliku tõeline jõulukink. Jumala eest,et lõnga ei väheneks
käisin maximas ja lahkusin sealt 5 toki lõngaga ja 2 Laima jõulukujunduse šokolaadiga. :irv:
Lõng tundus päris kobe ja pehme 60% villa, 30% alpakavilla, 5% viskoosi ja 5% kitsevilla - 50g/50, ainuke aga oli see, et lõng on musta värvi aga see ei olnud piisavalt suur aga selle koostise juures :irv:
Lõng tundus päris kobe ja pehme 60% villa, 30% alpakavilla, 5% viskoosi ja 5% kitsevilla - 50g/50, ainuke aga oli see, et lõng on musta värvi aga see ei olnud piisavalt suur aga selle koostise juures :irv:
Mina pole julgenud sealt osta kuna kunagi pole lõngadel hinda juures. Ja kui üks kord uurisin siis oli see hirmjubekallis ja teine kord mindi lihtsalt mu juurest minema mitte midagi ütlemata ("Küsi, me aitame")... tjahhh...
Mina pole julgenud sealt osta kuna kunagi pole lõngadel hinda juures. Ja kui üks kord uurisin siis oli see hirmjubekallis ja teine kord mindi lihtsalt mu juurest minema mitte midagi ütlemata ("Küsi, me aitame")... tjahhh...
sa tule mulle külla, ma näitan sulle
tegelt on kõik kenasti ära paigutatud, sest ruumi on mul niigi vähe. kui vaja midagi, siis vaatan kõigepealt oma stashi tabeli üle ja kui leian midagi sobilikku, siis kaevan selle välja :naks:
kui huvi on, siis ma võin ka näidata oma failimajandust
Similar topics
» Pihinurk e. kuidas keegi liiga palju lõnga koju tõi. Vol. 1
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» DROPS Christmas KAL 2017 - kooskudumine
» Tõlkeabi (muud mustrid)
» Kas keegi on kudunud Sweaterbabe kampsunit: Dramatic Lace Wrap Top Down Cardigan
» Üldiselt DROPSi mustritest ja tõlgetest
» DROPS Christmas KAL 2017 - kooskudumine
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40