Teeme koos: "Värvime ise lõnga"
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Teeme koos: "Värvime ise lõnga"
Ma juba hakkan ise värve segama, loodetavasti ind ei jahtu
Varsti tuleb ilmselt alpacast tudusokilõng patta panna.

Pisike pime piilukas näitamaks, et minus ärkas päeval paabulind. Homme pildistan ilusti ja päevavalges. Tahaks juba sokke kududa

super tulemus

Hilde- Innustaja
-
Heegeldusoskus : jah
Kudumisoskus : jah
Postituste arv : 2084
Nüüd on lõngad kuivad ja ootavad kedagi tuttavat kudujat, pildid tulemusest on SIIN, käsitööpäevikus
Vaba päev algas nii
Ja lõppes sellise saagiga
Rohelisekirjud värvitud oblikaga, ülejäänu krapiga. Keskmine pruunikaim viht oli alguses oblikaga ja siis krapileeme veel 15 minutiks likku. Päris punast ma ei tahtnud, seega kasutasin krappi vaid 30 grammi. Lõngad eelpeitsitud maarjajääga, rohelist ka vaskvitrioliga.

Ja lõppes sellise saagiga

Rohelisekirjud värvitud oblikaga, ülejäänu krapiga. Keskmine pruunikaim viht oli alguses oblikaga ja siis krapileeme veel 15 minutiks likku. Päris punast ma ei tahtnud, seega kasutasin krappi vaid 30 grammi. Lõngad eelpeitsitud maarjajääga, rohelist ka vaskvitrioliga.
Viimati muutis seda Mumm (Esm 04 Juun 2012, 21:46). Kokku muudetud 2 korda
Väga ilusad värvid!
Mulle tuli kohe silme ette mõni kena steekidega vest nendest
Mulle tuli kohe silme ette mõni kena steekidega vest nendest

Kõige tipuks sõin täna spinatit ja oi millist kaunist rohelist eraldus neist lehtedest peale paari minutit keetmist, kas keegi on spinatiga värvinud? Põhimõtteliselt peaks proovima...

Pastat ju värvitakse spinatiga, mingeid tordivärke ka. Miks siis mitte lõnga@Mumm kirjutas:Kõige tipuks sõin täna spinatit ja oi millist kaunist rohelist eraldus neist lehtedest peale paari minutit keetmist, kas keegi on spinatiga värvinud? Põhimõtteliselt peaks proovima...![]()

Väga-väga ilusad värvid.
Spinatil on äkki värvi- ja valguskindlus madal? Aga proovida võiks, kuna Cu-vitriol on mürgine ja ma enam ei taha sellega peitsida, rohelised toonid on aga nii ilusad
Spinatil on äkki värvi- ja valguskindlus madal? Aga proovida võiks, kuna Cu-vitriol on mürgine ja ma enam ei taha sellega peitsida, rohelised toonid on aga nii ilusad

Mõtlesin just, et peaksin homme oma värvitud lõnga kaasa võtma ja ära kerima, homseks ju lubab täielikku sokikudumisilma ehk 3o kraadi

Palju seda äädikat vette pannakse, kui vildikatega värvida? Ma nädalavahetusel saan 2 kilo maavillast valget longa, tahaks sellega tiba katsetada. Pealegi mul terve suur karp vildikaid ootamas, et nendega midagi ette voetakse enne kui prygikasti jouavad.
kindlasti pane vildikad varem "ligunema", mul oli terve ööpäev vees, eriti kui on veel vanad, ja äädikat ma panin 1 l kohta - 1teelusikas@Emmaliine kirjutas:Palju seda äädikat vette pannakse, kui vildikatega värvida? Ma nädalavahetusel saan 2 kilo maavillast valget longa, tahaks sellega tiba katsetada. Pealegi mul terve suur karp vildikaid ootamas, et nendega midagi ette voetakse enne kui prygikasti jouavad.