DROPS Alpaca
+48
tivka
echo20
Alleraa
Miuks
Merkuur
provvaD
Missuke
rion
Dots
kiiska
Helen
krissuuss
triin112
jutapille
Kadrii
kammeljas
carissime
meka
Pisi-Pisi
cassiusko
Anneli
Katriina
kair
tarakan
katriina7
Angela
piisk
Anneliis
marfa
ilona
Prooton
leonoora
Bananasilk
Kaisukas
Maadlipreili
Annyliis
anniqa
Retsete
aet10a
Marchia
Della
pisiingel
kiisumari
LillyS
härm
Tirtsukas
Krentu
anka
52 posters
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: DROPS Alpaca
Kudusin sellest kuldkollasest sõrmikud. Oleks tahtnud säravat kollast, Muhu kollase moodi, aga see on ikka pisut sinepikarva kuldkollane.
Ega oma silm on ikka kuningas.
Tõstsin täna lõngu riiulil ümber ja Cotton Light kollase üks partii oli ilus ere ja teine on tuhm ja määrdunud, pigem sinepikarva. Alpacal ka sageli erinevad partiid on erineva värviga.
Tõstsin täna lõngu riiulil ümber ja Cotton Light kollase üks partii oli ilus ere ja teine on tuhm ja määrdunud, pigem sinepikarva. Alpacal ka sageli erinevad partiid on erineva värviga.
Nüüd ei teagi mis teha. Kui oma silmaga ei näe, ei julge tellida. Kodus on oma värvitud, selline erk muhu kollane lõng olemas. Aga tavaline maavillane lõng hammustab väga, alpaka on pehmem.
Missuke- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : olen natu heegeldanud
Kudumisoskus : on küll, aga areneb veel
Postituste arv : 1121
Missuke, mito tokki seda kollast vaja oleks?
Kui meil on vajalik kogus olemas, siis võin tavakirjaga 5cm lõnga näidiseks saata. Mulle peab aga mitu korda meelde tuletama.
Kui meil on vajalik kogus olemas, siis võin tavakirjaga 5cm lõnga näidiseks saata. Mulle peab aga mitu korda meelde tuletama.
Arvan, et 10 tokki oleks vaja. Heili räti "Pireti "jaoks kulus 5 tokki baby alpakat. Arvan, et neljakandilisele kulub siis 10-11 tokki.
Missuke- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : olen natu heegeldanud
Kudumisoskus : on küll, aga areneb veel
Postituste arv : 1121
11 tokki on täits olemas.
Mis adressil näidise saadan, palun kirjuta privatsõnumitesse.
Mis adressil näidise saadan, palun kirjuta privatsõnumitesse.
Tere,jagage kogemusi.Drops Alpacast talvekindad,kui soojad on ühekordsed?Paljudes dropsi mustrites on kokku kootud nt Kid-Silkiga
echo20- DROPSi lõngade fänn
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 972
Tegin sokid ühekordsest Alpacast ja arvan, et kindad oleks külmad. Kui, siis ehk sõrmikud oleks ok.echo20 kirjutas:Tere,jagage kogemusi.Drops Alpacast talvekindad,kui soojad on ühekordsed?Paljudes dropsi mustrites on kokku kootud nt Kid-Silkiga
Minu kogemus: 1 x kirikindad/sokid- väga soojad, sõrmikuteks väga OK. Kampsun 2x jubemarusoe, isegi liiga
, 1x igasugu sallid, rätid- väga OK, 1x kampsikud - head õhukesed ja soojad. Lõng läheb küll kandes topiliseks (nt. varruka otsad, kaenla alt) kuid toppe on kerge eemaldada. Olen sokke/kindaid kokku kudunud palju ka mohääriga (Kid Silkiga sama koostis), julgen soovitada. Kudumid jäävad mõnusad pehmed ja natuke karvased. See on lõng, mida mul PEAB alati olema
.

. Kindaid olen alpakavoodriga teinud juba mitu paari, seal on pealmiseks kihiks olnud kirikirjas Fabel/Delight. No on ikka soojad küll!
Kuna Alpaka paksus on BabyAlpakaSilk'iga sama - arvan, et õhuke kamps on väga hea ja soe (iseasi, et kipub karva ajama - eriti mõned värvid). Alpakast seelik oli mõnus. Ah jaa - 2x alpaka kampsun on soojeim asi mis mul tehtud on. Üldiselt - see on hea lõng ja sellest paremaks pean vaid BASi ja võrdseks (paksematest lõngadest) Lima. Ainult neil on värvivalik kehvem kui alpakal.

Kuna Alpaka paksus on BabyAlpakaSilk'iga sama - arvan, et õhuke kamps on väga hea ja soe (iseasi, et kipub karva ajama - eriti mõned värvid). Alpakast seelik oli mõnus. Ah jaa - 2x alpaka kampsun on soojeim asi mis mul tehtud on. Üldiselt - see on hea lõng ja sellest paremaks pean vaid BASi ja võrdseks (paksematest lõngadest) Lima. Ainult neil on värvivalik kehvem kui alpakal.
Nüüd plaanin kahekordseid samast lõngast kududa.
Nüüd plaanin kahekordseid samast lõngast kududa.
Alpakavilla soojapidavus peaks olema 7 korda parem kui lambavillal.echo20 kirjutas:Tere,jagage kogemusi.Drops Alpacast talvekindad,kui soojad on ühekordsed?Paljudes dropsi mustrites on kokku kootud nt Kid-Silkiga

Mõtlesin nõu küsida. Tahaksin oma pojale kampsuni kududa. Kuidas ta kampsunilõngana on? Poiss on mul muidugi tundlik, isegi Drops Baby Merinost kootud kaelus tundub talle kare. Või vähemalt esialgu, peale pikka sooja aega, kui ta villast kraed ei pidanud kandma. Kui alpacast tehtud kamps panna puuvillase pluusi peale, siis ei tohiks ju midagi hullu olla, eks.
Kirss, kui juba meriino on liiga kare, siis alpaka on kindlasti. Samas läbi pluusi ta vist ikka ei hammusta.
Muidu on aga kampsuniks mõnus. Puhtast Dropsi alpakast muidugi tuleb üsna õhuke kampsun.
Muidu on aga kampsuniks mõnus. Puhtast Dropsi alpakast muidugi tuleb üsna õhuke kampsun.
Aitäh, Helen! Lastele mulle meeldibki, kui kampsun on õhuke. Sest siis ta on kerge ja mugav. Ja talvekombed on mu lastel Lenne omad, mis on niigi üsna paksud.
Minul ka ühekordsest alpakast dźemper ja soe on tõesti, ehkki palja ihu peal kandes kare (ja ma ei ole just väga tundlik). Aga usun, et särgi või pluusi peal kandes kõik OK.
piisk- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 651
Palun jagage mulle ka oma kogemusi... Koon Alpacast kleiti/tuunikat ja sooviksin teada kui palju võiks peale pesu kleidile pikkust juurde tulla? Muidugi oleneb see koetihedusest, aga mingi umbkaudse hinnangu võiks teiste kogemuste põhjal ilmselt ikka teha. Raskusega ilmselt venib kleit ikkagi pikemaks?

» DROPS Alpaca Bouclé
» DROPS Brushed Alpaca Silk
» Sallike - Dropsi lõngu müüv e-pood
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» Drops Air
» DROPS Brushed Alpaca Silk
» Sallike - Dropsi lõngu müüv e-pood
» Drops Muskat ja Drops Safrani võrdlus
» Drops Air
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8