MAAILMA lõngad
+92
Sunray
Ingas
lumetihane
Kikkike
taimi
Preili
viriseja
Knitted Dreams
KaruMarta
Kata
Woolish
kirstip
echo20
Della
noknok
Alleraa
buldog
Puhh
provvaD
Arachne982
pisiingel
Mammutis
kristyna10
laanelill
Lola69
kaiekk
Cassie
helin12
Tano
sirjenrg
Hilde
Miuks
Berta
kiiska
maapiiga7
triin112
Helen
anxy
pisisuslik
Alevig
linken
Kadi
Anna
lulla
tarakan
Merkuur
foksi
meka
Prooton
Bananasilk
cassiusko
kaltsunukk
Emmaliine
Erru
carissime
leonoora
Katriina
annikavu
Anneliis
Ketuemme
marfa
r66muz
Angela
katriina7
maris
kair
Pisi-Pisi
aet10a
härm
anniqa
rion
annero
Mumm
anca17
anka
Helikene
Drex
Retsete
anneli69
peri
maarit
sirliiz
mapikas
tegelinski
Kaisukas
pisipahalane
Marchia
anjusa
Krentu
kammeljas
siil
kiisumari
96 posters
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 37
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 37 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37
Re: MAAILMA lõngad
Kogemust mul küll (veel) ei ole, aga teoreetiliselt siit saab Madelinetoshi ja ka muud tellida.
KaruMarta- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : jah
Kudumisoskus : jah
Postituste arv : 30
Eks tuleb millalgi järele proovida, tänudKaruMarta kirjutas:Kogemust mul küll (veel) ei ole, aga teoreetiliselt siit saab Madelinetoshi ja ka muud tellida.
kaiekk- Ütleb sõna sekka
-
Heegeldusoskus : oskan, aga ei kasuta
Kudumisoskus : mida rohkem koon, seda vähem oskan
Postituste arv : 358
KOIGU WOOL lõngad tulevad Eestisse
Tere, kallid sõbrad ! Lilly lahkelt lubas mulle siia teile head uudist kirjutada - KOIGU lõngad tulevad Estisse müüki. Minu grupis Facebookis käib aktiivne Koigu lõnga koostellimine. Grupi nimetus: KOIGU YARN IN ESTONIA.
https://www.facebook.com/groups/651041811608359/
Tere tulemast ja kutsuge ka sõpru!
KOIGU WOOL lõngad toodetatakse Kanadas. 3 tublit naist käsitsi valmistavad neid lõngu imepeenikest Merino villast ja käsitsi värvivad neid. See on luksuslik ja eksklusiivne lõng, sest värvitatakse korraga ainult 1 kg lõnga, ehk 20 vihti. Seega iga kilo lõnga on eraldi kunstiteos... Lõng on väga kvaliteetne, imepehme, sobib hästi lastele ja värvivalik üle 400 värvi.... Sellest lõngast kududes on tunda nende naiste kätte soojust ja armastust, kudumid valmivad kiiresti ja kinkivad palju rõõmu nii kudujale, kui ka kandjale... Põhilõngad on KPM (100% Merino ühevärvilised üle 163 värvi) ja KPPPM 100% Merino mitmevärvilised üle 400 värvi) ja veel olemas Merino/siidi segune lõng nimega MORI ja imepeenike Merino Lace pitsisallide valmistamiseks. Kõik värvid, täpne kirjeldus ja hinnad grupis olemas ja koos tellides hinnad palju madalamad, kui müügihinnad. Tellimine käib veebruari jooksul 100% ettemaksuna ja kätte saame aprilli alguses. Kõik ametlik, arved kõik käibemaksuga.
Jagtud rõõm - on toppelt rõõm!
https://www.facebook.com/groups/651041811608359/
Tere tulemast ja kutsuge ka sõpru!
KOIGU WOOL lõngad toodetatakse Kanadas. 3 tublit naist käsitsi valmistavad neid lõngu imepeenikest Merino villast ja käsitsi värvivad neid. See on luksuslik ja eksklusiivne lõng, sest värvitatakse korraga ainult 1 kg lõnga, ehk 20 vihti. Seega iga kilo lõnga on eraldi kunstiteos... Lõng on väga kvaliteetne, imepehme, sobib hästi lastele ja värvivalik üle 400 värvi.... Sellest lõngast kududes on tunda nende naiste kätte soojust ja armastust, kudumid valmivad kiiresti ja kinkivad palju rõõmu nii kudujale, kui ka kandjale... Põhilõngad on KPM (100% Merino ühevärvilised üle 163 värvi) ja KPPPM 100% Merino mitmevärvilised üle 400 värvi) ja veel olemas Merino/siidi segune lõng nimega MORI ja imepeenike Merino Lace pitsisallide valmistamiseks. Kõik värvid, täpne kirjeldus ja hinnad grupis olemas ja koos tellides hinnad palju madalamad, kui müügihinnad. Tellimine käib veebruari jooksul 100% ettemaksuna ja kätte saame aprilli alguses. Kõik ametlik, arved kõik käibemaksuga.
Jagtud rõõm - on toppelt rõõm!
Naised, kas teate öelda kas ja kus siinmail naturaalse koostisega bukleelõnga müüakse? Dropsil on Alpaca Bouclé, mis ilmselt sobiks hästi. Aga ma ei ole siiani näinud, et keegi oleks seda naturaalsetes pruunides toonides müünud. Tahaksin väga sedasorti lõnga nukujuuste tegemiseks, aga siiani ei ole kusagil kohanud.
KOIGU WOOL lõngad nüüd müügil grupis KOIGU YARN IN ESTONIA https://www.facebook.com/groups/651041811608359/ ja e-poes: www.handicraftworld.eu
KOIGU WOOL lõngad nüüd müügil grupis KOIGU YARN IN ESTONIA https://www.facebook.com/groups/651041811608359/ ja e-poes: www.handicraftworld.eu
Viimati muutis seda Knitted Dreams (Kolm 09 Apr 2014, 18:42). Kokku muudetud 1 kord
Kas kellelgi on kogemusi nõukaaegse lõngaga "Pingviin"? Eelkõige huvitab, kas ta tõmbab pesus kokku? Ja kas võtaks normaalselt värvi külge?
Olen kunagi sellest heegeldanud, kokku ei läinud ja tol ajal värvisin Fantaasiaga ja Iridaga, olid sellised kausis veega lahustus värv. Värv ja peale korralikult.
Sain sünnipäevaks vihi sellist lõnga:
Meriino, 100g/630m. Oskab keegi salliideid pakkuda? Selline kirju lõng mu meelest väga pitsiliseks kudumiks ei sobiks. Ise mõtlesin Ishbeli või Holdeni peale. Aga äkki keegi oskab veel midagi toredat pakkuda
Meriino, 100g/630m. Oskab keegi salliideid pakkuda? Selline kirju lõng mu meelest väga pitsiliseks kudumiks ei sobiks. Ise mõtlesin Ishbeli või Holdeni peale. Aga äkki keegi oskab veel midagi toredat pakkuda
http://www.flickr.com/photos/17908535@N06/4478419199
http://www.flickr.com/photos/17908535@N06/4478419199
viriseja- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : algtase
Kudumisoskus : keskmine
Postituste arv : 713
Erru, kui Ravelryst otsid lõnga nime järgi, siis leiad valmisprojekte - ehk saad sealt ideid.
Juba otsisin. Tegemist on ühe inimese poolt käsitsi värvitud lõngaga. Seda lõnga ja tooni ongi ainult mõned tokid müügis olnud ning Ravelrys ei ole kahjuks selle kohta mingit infot.helin12 kirjutas:Erru, kui Ravelryst otsid lõnga nime järgi, siis leiad valmisprojekte - ehk saad sealt ideid.
Kui nyyd mäletaks ka mis muster see oli.
Kaisukas - ma alles nüüd avastasin su küsimuse. Mul on sellest lõngast tehtud paar voodikatet (tõsi - üks rändas kaugele maale): Mingit kokkutõmbumist ei mäleta, värvinud pole ja arvestades mitmekümneaastast kasutust, siis aeg ajalt käis ikka valgendajaga pesus. Nüüd viimased aastad enam ei kasuta kuna käesoleval kassil on selle päevateki vastu mingi eriline tõmme - ta kohe peab hakkama seda närima. Paar korda on juba katki närinud ja mul on tulnud kolmandik ja teinegi uuesti heegeldada. Aga mul pole enam seda lõnga - seega ootab tekk oma aega või uut kassi
Tõstan natuke seda vana teemat. Kas kusagil Eestis on müügil Texrena lõngad ? Ja kui ei ole, kas keegi on nende e-poest tellinud ?
Vaatan ja vesistan, sest jõuluks oleks üht salli kingituseks vaja ja vist kisub mõte Revontuli poole, see hea kerge tegemine. Ja sellest valikust
leiaks sobiva ka.
http://www.goodyarnshop.com/index/multicoloured/0-9
Kas on keegi Tallinna kandis äkki huvitatud koostellimisest ? Nende linased on ka väga isuäratavad. Paypal on mul olemas, selle taha asi ei jääks. Kui on huvilisi, siis võime leedukatele kambaka teha
http://www.goodyarnshop.com/index/linen/0-6
Tõstan natuke seda vana teemat. Kas kusagil Eestis on müügil Texrena lõngad ? Ja kui ei ole, kas keegi on nende e-poest tellinud ?
Vaatan ja vesistan, sest jõuluks oleks üht salli kingituseks vaja ja vist kisub mõte Revontuli poole, see hea kerge tegemine. Ja sellest valikust
leiaks sobiva ka.
http://www.goodyarnshop.com/index/multicoloured/0-9
Kas on keegi Tallinna kandis äkki huvitatud koostellimisest ? Nende linased on ka väga isuäratavad. Paypal on mul olemas, selle taha asi ei jääks. Kui on huvilisi, siis võime leedukatele kambaka teha
http://www.goodyarnshop.com/index/linen/0-6
viriseja- Usin lobiseja
-
Võib-olla on loll küsimus, aga miks sa ei kasuta Revontuli jaoks Raasiku Aade lõnga? Samuti 100% villane ja sobiliku värvi üleminekuga ja osad toonid on isegi samasugused nagu sel Texrena lõngal.
Raasiku Aade lõnga leiad siit. Seda saab osta nii Raasikult koha pealt, kus on soodsama. 24€/kilo, kui ei eksi. Samuti müüvad seda ka palju käsitööpoed. Küll tunduvalt kallima hinnaga ja väiksema valikuga.
Raasiku Aade lõnga leiad siit. Seda saab osta nii Raasikult koha pealt, kus on soodsama. 24€/kilo, kui ei eksi. Samuti müüvad seda ka palju käsitööpoed. Küll tunduvalt kallima hinnaga ja väiksema valikuga.
Ühevärvilist Teksrenat on Pärl ja Lõngad poes ja järgmisel nädalal tuleb veel lisa Raasiku lõngale sõidame järgi juba 02. oktoobril
Ma ostsin taolist Leedu? lõnga Tallinnast Kango Tekstiili poest - just üleminekuga - hall, must, valge 7/2. Tegelikult ostsin alguses Mardilaadalt, aga juurde ostsin sealt.
Helistasin ja väga lahked oldi, vennas tõi ära, aga see oli umbes 2 aastat tagasi.
Helistasin ja väga lahked oldi, vennas tõi ära, aga see oli umbes 2 aastat tagasi.
Preili, ei ole loll küsimus. Olen Aade lõnga piilunud ja isegi Raasikult küsinud, kas tasub tulla vaatama. minu kodust on sinna ju üsna vähe maad. Asi on selles, et sõbranna, kes salli vist saab, on blond ja lemmikvärv on tal sinine. Aga mina tahaks, et see oleks rõõmus sall, et oleks ka näiteks kollast juures. Aga Aadel sellist kombinatsiooni ei ole. Selles ongi minu probleem.
viriseja- Usin lobiseja
-
Neil kahjuks tõesti ei ole sinise-kollase kirjut. Samas neil on seal ka selliseid toone, mida kodukal ei ole ja mis on valesti värvimise tulemusel saadud. Tihti on see "vale" toon isegi parem, kui need õiged
Ma möned aastad tagasi kudusin küll Raasiku löngast, mille toonid olid sinine-kollane-pruun, kas praeguses valikus on, ei tea, aga ega see traditsiooniliste toonidega polnud, nii mönigi ajas "silmad punni"
taimi- Ütleb sõna sekka
-
Heegeldusoskus : keskmine
Postituste arv : 416
Kellel on kogemust selle lõngaga? Kas hoiab vormi, kas salli saaks kududa - ei moondu soolikaks? Või venib välja igas suunas? Koostis on ju mõnus - 40% lina, 40% bambus, 20% siid.
On keegi kasutanud räti kudumiseks lõnga Lang Merino 400 Lace ? Kas hoiab vormi? Topiliseks ei lähe? Väga ilusad värvid on sellel lõngal, aga puudub igasugune kogemus meriinost pitsilõngaga.
lumetihane- Ütleb sõna sekka
- Heegeldusoskus : olemas
Kudumisoskus : olemas
Postituste arv : 135
Kas keegi oskab kommenteerida Shetlandi lõnga?
Vaatan, et lõngade andmed on antud näiteks 2/8,4nm ja 2.8nm ? Meetrid mõlemal samad, kas mõlemat võiks siis võtta kui meie 8/2?
Kuna mul tuleb üks kampsunitäis tellida otse Shetlandilt (sest Hollandi ainsam veebipood müüb kahekordse hinnaga) siis väga mööda ei tahaks panna...
Ja kas lõngal nime all 'Aran' on mingi eriomapära või tähendus?
www.shetlandwoolbrokers.co.uk
Vaatan, et lõngade andmed on antud näiteks 2/8,4nm ja 2.8nm ? Meetrid mõlemal samad, kas mõlemat võiks siis võtta kui meie 8/2?
Kuna mul tuleb üks kampsunitäis tellida otse Shetlandilt (sest Hollandi ainsam veebipood müüb kahekordse hinnaga) siis väga mööda ei tahaks panna...
Ja kas lõngal nime all 'Aran' on mingi eriomapära või tähendus?
www.shetlandwoolbrokers.co.uk
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 37 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37
Similar topics
» Cascade lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» Raasiku lõngad
» Noro lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» Raasiku lõngad
» Noro lõngad