Näita oma lõngaladu
Lehekülg 19, lehekülgi kokku 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Näita oma lõngaladu
Ann Kivi kirjutas:Olge tänatud, just tegin konto. Nii põnev. Mina ka ei taha hinda teada, kõike ei peagi teadma
Võid mind sõbraks lisada, kasutajanimi Alleraa.
Mul on lõngade laekumise ja ärakudumise kohta Exceli tabel. Seal on kirjas, millal ostetud, kelle käest ostetud, mis lõng, mis koostis, mis jämedus, mis värv, mitu tokki, mis maksis, mis kilo hind, mis toki hind, kui palju ära kootud. Tabel algab 2012. aastal. Lõngade alla magamapandud summat ei avalda. Seda lihtsalt ei kannata avaldada.Alleraa kirjutas:Mul on enamik lõngu Ravelrys kirjas, ja sinna lisan ka hinna. Ma pole seal leidnud võimalust näha, palju kõik kokku maksab. Kui ühekaupa kõik läbi klikkida ja arvutada, saaks teada. Aga ma ei tahagi teada
Mul ka Exceli tabel. Ostukohta ei ole pidanud oluliseks ja kuupäeva ka mitte. Hinda pole põhitabelisse lisanud, tagantjärele tarkusena oleks võinud. Ostukuupäeva vist ei hakka, aga hinda hakkan nüüd lisama. Tagantjärele on seda keeruline teha, mul on osa lõngast ju hindamatu, kes seda enam mäletab, palju villavabrikule rublasid makstud saiIngas kirjutas:Mul on lõngade laekumise ja ärakudumise kohta Exceli tabel. Seal on kirjas, millal ostetud, kelle käest ostetud, mis lõng, mis koostis, mis jämedus, mis värv, mitu tokki, mis maksis, mis kilo hind, mis toki hind, kui palju ära kootud. Tabel algab 2012. aastal. Lõngade alla magamapandud summat ei avalda. Seda lihtsalt ei kannata avaldada.Alleraa kirjutas:Mul on enamik lõngu Ravelrys kirjas, ja sinna lisan ka hinna. Ma pole seal leidnud võimalust näha, palju kõik kokku maksab. Kui ühekaupa kõik läbi klikkida ja arvutada, saaks teada. Aga ma ei tahagi teada
Annero, see on tõesti hindamatu lõng. Ehk 5+ aastat tagasi helistasin mingile villavahetajale, ja kui mul nüüd õieti meeles on, siis 1 kilo villa eest andis ta 750 grammi lõnga, ja kas vahetuse tasu polnud mitte 10 euro ligi kilo pealt??? Aga vahetuse eelset tööd hinnata ei oska. Tean, mis on villa pesu, kuivatus ja tippimine. Aga arvestada ei oskaks.
Ann Kivi kirjutas:... No küll on põnev lisada enda lõngasid, ma jäängi seda vist tegema. Kuidas ma ei osanud arvata, et selline asi üleüldse võimalik on. Inimene õpib ikka kogu elu. ...
Raverys on veel see hiilgav asi et saad ka oma lõnga koguse järgi projekte otsida. Meetritega siis.
Ma ammu arvestan ameeriklaste moodi meetritega, mitte grammidega, sest lõngad on eri raskustega, aga asja kudumiseks läheb ikka sama arv meetreid lõnga.
Saad leida mustri ja kududa just selle asja milleks sul lõnga jätkub.
Aga ise julged vaadata või tõmbabIngas kirjutas:... Tabel algab 2012. aastal. Lõngade alla magamapandud summat ei avalda. Seda lihtsalt ei kannata avaldada.
Ise ikka aeg-ajalt piilun sinna tabeli lõppu, kui mõni lõng isutama hakkab. See viimane rida aitab ennast korrale kutsuda. Aga tabelit ekraanile lahti jätta küll ei julge. Äkki keegi näebLillyS kirjutas:Aga ise julged vaadata või tõmbabIngas kirjutas:... Tabel algab 2012. aastal. Lõngade alla magamapandud summat ei avalda. Seda lihtsalt ei kannata avaldada.kuuks ajakspaariks nädalaks lõngade ostmise isu ära?
Kus viga näed laita, seal tule ja aita!
Garnstudio DROPS Design - üle 7000 tasuta eestikeelse mustri!
aga seda Ravelryt ma kaevan veel enda jaoks
Vedasin Sind täna lõngapoodi, midagi ikka külge haakisBerta kirjutas:.... Viimati andsin 2 tellitud tokki ãra, süümepiinadeta. Aga siis pani varsti neljaseks saav lapselaps kisama--- ei tohi tãdile anda, minule jããb vãhe!......
Tuleb lihtsalt koduseid varusid hãvitada, ega need muidu vãhene. Niidid loodan mãrtsi jooksul ãra realiseerida, lõnga ka ikka.
minul on kastide virn ja pealtnäha paras korralagedus. Kuna mul tuli viimasel kampsunil lõnga puudu siis tellisin ju juurdegi. Tegelikult pidin neid kaste soteerima hakkama, pole veel vaimu peale tulnud. Mulle endale teeb ka mu segadus nalja
tegelikult on see nii tore tegevus no see lõngade sorteerimine
ja siis avastada, et sa süda, kui palju mul midagi veel on
ja siis avastada, et kui ma midagi tegema hakkan on midagi puudu
LillyS, Berta, Alleraa, sirts75, Missuke, puuvana and Ester2 like this post
Tencel (tselluloosi kiud, vegan) lõng.
LillyS, annero, Ingas, sirts75 and timbu1 like this post
LillyS, Berta, sirts75, timbu1 and Ester2 like this post
Alleraa kirjutas:Ei suutnud läikele vastu panna, ju ma harakas olen
Tencel (tselluloosi kiud, vegan) lõng.
Selliseid lõngasid on tore oma kollektsiooni lisada ja proovikas kududa.
Midagi tarka sellest vist ei tee, kuna on liiga puine ja libe.
LillyS kirjutas:
Selliseid lõngasid on tore oma kollektsiooni lisada ja proovikas kududa.
Midagi tarka sellest vist ei tee, kuna on liiga puine ja libe.
Peale pesu ei tohiks enam puine olla. Proovin tuhmi puuvillase sisse mustriks kududa. Millal sinnani jõuan, ei tea
Proovimiseks sain ühe lõngavärvija käest igasuguseid huvitavaid vegan lõnga näidiseid.
LillyS, annero, Berta and sirts75 like this post
Lehekülg 19, lehekülgi kokku 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Esm 12 Aug 2024, 23:48 by LillyS
» Mis on VIP klubi?
Nelj 27 Juun 2024, 22:55 by LillyS
» DROPS Kevad & Suvi 2024 kollektsioon - koome koos
Kolm 05 Juun 2024, 23:50 by Ester2
» Häbipost e. kaua ma lõnga pole ostnud
Teis 30 Apr 2024, 21:25 by annero
» Garnstudio DROPS Design lõngade üldinfo
Teis 30 Apr 2024, 20:48 by annero
» Hetkel tasuta või soodukaga mustrid netis
Püh 07 Apr 2024, 18:55 by Alleraa
» DROPS 232-3
Teis 19 Märts 2024, 11:17 by LillyS
» Mustri abi
Kolm 28 Veeb 2024, 19:42 by LillyS
» DROPS Wish
Esm 26 Veeb 2024, 22:23 by Ester2
» Drops Air
Nelj 22 Veeb 2024, 14:44 by Ester2
» Aitame abivajajaid - ideed (Ajatu teema)
Nelj 08 Veeb 2024, 18:54 by Missuke
» DROPS s32-8
Kolm 27 Dets 2023, 00:36 by Alleraa
» Raasiku lõngad
Püh 24 Dets 2023, 13:46 by Alleraa
» Palun abi mustrist arusaamisel (kõik küsimused siia teemasse)
Reede 15 Dets 2023, 12:01 by LillyS
» DROPS Daisy
Nelj 30 Nov 2023, 08:59 by kuduja30