Näita oma lõngaladu
+79
puuvana
Alleraa
trints
kunksik
Hilde
reedekolmteist
kylcella
johhei
killkat
Preili
Kirss
piisk
Tirtsukas
helin12
kirstip
Merkuur
Kadrii
Terta
Helikene
Sunray
Kikkike
Della
echo20
anka
juula2
kiisumari
millikas
Blackbird
Kata
Miuks
Jackie
rion
kiiska
Mumm
Erru
triibik
sirjenrg
Katriina
carissime
anniqa
Cassie
Emmaliine
Katsumõmmi
maapiiga7
Ketuemme
Berta
annero
Krentu
kammeljas
tiianiin
Retsete
Marchia
toomkuningas
Annyliis
katriina7
aet10a
laanelill
tegelinski
kaidiri
anca17
Helen
annikavu
Liisuhenri
lulla
rasvake
linnapreili
härm
Drex
pirre46
Pisi-Pisi
p2ike26
Jane286
meka
siil
Kaisukas
Lola69
Bellemoore
triin112
LillyS
83 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 20
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Re: Näita oma lõngaladu
Kaisukas kirjutas:lõngavarude revideerimise tulemusel tekib reeglina kaks mõtet - "seda ja seda ja toda lõnga oleks juurde vaja" ja "mis meeltesegaduses ma need veel ostsin"![]()
Minul tekib tavaliselt ainult see teine mõte, esimest ma ignoreerin hoolega

Siil - kui suured need sinu kastid on?

pirre46 kirjutas:Oh , küll nüüd on teema ja saab ilastada![]()
![]()

Ma proovin ka ühe üldise pildi üles panna. Mul pole ei kauneid kaste ega ülevaatlikke korve. Kahjuks.
Ma ise olen mõelnud, et peaks lagunemise järjekorras pappkastid tühjaks kuduma. Aga noh, kui lõng sind armastab, siis tuleb ta ikka su juurde tagasi. Reegel ju, et loodus tühja kohta ei salli (loe: lõngakast tühiolemist ei taha)
Ma hakkan nüüd oma juba aastaid kasutusel olevat exceli tabelit edasi täiendama. Et palju siis varud ka aastaga kasvanud on.

Repliigi korras olgu lisatud, et pildilt puuduvad tumbad täis jääke ja reisikohvrid, mis töötaolekus on Raasiku villastele koduks.
Ma ise olen mõelnud, et peaks lagunemise järjekorras pappkastid tühjaks kuduma. Aga noh, kui lõng sind armastab, siis tuleb ta ikka su juurde tagasi. Reegel ju, et loodus tühja kohta ei salli (loe: lõngakast tühiolemist ei taha)

Ma hakkan nüüd oma juba aastaid kasutusel olevat exceli tabelit edasi täiendama. Et palju siis varud ka aastaga kasvanud on.

Repliigi korras olgu lisatud, et pildilt puuduvad tumbad täis jääke ja reisikohvrid, mis töötaolekus on Raasiku villastele koduks.
Viimati muutis seda Lola69 (Reede 11 Mai 2012, 12:30). Kokku muudetud 1 kord

Kudumisoskus : keskmine
Postituste arv : 200
Väga hullult mõnus teema ! Mul kohe tuju hea,et ei vajagi võõrutuskliiniku abi !!!

. Sul preili pool aastat vanem, nähtavasti ka asjalikum ja lubab emmel rohkem lõngaga mängida :roll:.

Bellemoore- Mustrimaailma
põliselanik - Heegeldusoskus : Olemas
Kudumisoskus : Olemas
Postituste arv : 1442
Neid pilte ja koguseid vaadates tekkis esimene mõte: kus on lähim lõngapood? Täitsa alaväärsena tunnen ennast teie kõrval nii

Lulla, sa kood nii palju ja kiiresti, et varud ei jõua tekkida
Aga nagu alati - nii kui nina lõngadesse pistan, tuleb mitu uut mõtet pähe. Näiteks hommikul ärgates leidsin, et mul on talveks läkiläkilõikelist mõtsi vaja ja selle voodriks on W&W-s ideaalne lõng olemas

Aga nagu alati - nii kui nina lõngadesse pistan, tuleb mitu uut mõtet pähe. Näiteks hommikul ärgates leidsin, et mul on talveks läkiläkilõikelist mõtsi vaja ja selle voodriks on W&W-s ideaalne lõng olemas

Varudel on peale teraapiliste omaduste veel ka see hea omadus, et soetatuna rahaliselt parematel aegadel saab nende toel üle ka kitsamatest aegadest. Seepärast ma end väga ahneks ei peagi
Mine tea, millas vaja läheb. Kas siis mul või kellelgi teisel. Kuigi jah, kollektsionääri hing on kollektsionääri hing - on lõngu, mida kuduma hakata on väga raske, et mitte öelda võimatu. Mul on mõned sellised. Mis neis nii erilist on, ise ei saa ka aru. Aga näe vardaid sisse lüüa on raske.
Ja kõige muu hulgaliselt on toki kaupa ostetuid, mille puhul oleks vaja kombineerida, aga alati ei ole kodus neid lõngu, millega kombineerida. Ja eks seegi ole vahel põhjus, miks küllale tuleb lisa.
Eksole, nüüd õigustab oma hamsterdamist kuis jaksab
Meite neidis hetkel väga lõngu ei rapsi küll, veidi siin katsub ja vaatab ja ühte kera ka harutas pisut. Eks näis, kas õhtuks on üle toa kassikangas.

Ja kõige muu hulgaliselt on toki kaupa ostetuid, mille puhul oleks vaja kombineerida, aga alati ei ole kodus neid lõngu, millega kombineerida. Ja eks seegi ole vahel põhjus, miks küllale tuleb lisa.
Eksole, nüüd õigustab oma hamsterdamist kuis jaksab

Meite neidis hetkel väga lõngu ei rapsi küll, veidi siin katsub ja vaatab ja ühte kera ka harutas pisut. Eks näis, kas õhtuks on üle toa kassikangas.
Kas tohib, ma näitan õhtul seda teemat mehele ka?
Siis ehk lõppeb ära see lõngateemal ohkimine ja viib mind vabatahtlikult lõngapoodi - ei saa ju naabrinaistest kehvem olla...:-)

Liisuhenri- Mustrite koguja
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : hea
Postituste arv : 65
Liisuhenri, näita kindlasti, aga ära unusta mainimast, et teema on väga uus/värske ja tõelised sõltlased pole veel jõudnud oma kuhjasid pildistamiseks välja koukida. Et see on alles algus... 

Kunagi komistasin ma netis selliste lõngakuhilate otsa ...
http://mochimochiland.com/2007/07/the-worlds-biggest-stash/
http://mochimochiland.com/2007/07/the-worlds-biggest-stash/
Ka mina pean mehele seda teemat näitama kui ta ükskord koju tuleb! Ta ütleb alati,et miks juurde osta kui sul on kodus veel kasutamata lõnga!! Minu kogus on veel vähem kui siinsed hetkepildid!
*vähemalt mina arvan nii.
*vähemalt mina arvan nii.

Ma arvasin, et mul on väga sügavakujuline lõngade kokkuostmise sõltuvus. Tundub, et pole üldse hullu. Südamel hakkas kohe kergem, et minust on palju hullemaid

Mul on küll kõvasti arenguruumi.
Endale tundus, et pole enam kuskile lõnga "ära sokutada", aga... mul hakkas häbi
, et nii kontrolliv koguja olen.
Niikui mees kodust ära läheb, siis lähen kogu üle vaatama ja tellimust kuskile tegema.
Ükskõik mille jaoks, kasvõi ainult selleks, et kollektsiooni täiendada.

Niikui mees kodust ära läheb, siis lähen kogu üle vaatama ja tellimust kuskile tegema.

anca17- Mustrimaailma
põliselanik -
Heegeldusoskus : hobiheegeldaja
Kudumisoskus : pühapäevakuduja
Postituste arv : 1789
Ma mõtlesin just sama, et raatsiksin küll osad ära müüa.meka kirjutas:Jane, ma just täna mõtlesin, et kas ma üldse raatsin mõne lõnga ära müüa. Pika mõtlemise järele avastasin endalegi üllatuseks, et raatsiksin küll. Just nimelt seetõttu, et siis on põhjust uut hankida![]()

soki omas on veel veidi ruumi, teised on pmt jõuga kinni surutud, kui nüüd veel lõnga ostan, siis pean uue kasti ka ostma.
Vinged varud on välja ilmunud!!! Hea teada, et ma pole ainuke hull (heas mõttes)

Minu lõngavarud on selle kõrval ikka väikesed, kuid olen usinasti täiendanud (praegu soodukate aeg). Kuid olen ka usinasti kudunud ja varusid vähendanud. Aga mehega (rahakotiga) võiks poodi minna küll ja midagi veel lisada - kunagi pole palju.
kaidiri- Uue mustri otsingul
- Heegeldusoskus : hea
Kudumisoskus : väga hea
Postituste arv : 40
siil kirjutas:maht: u. 53 liitrit; kõrgus: 31.25 cm, laius: 40.75 cm, pikkus: 66.5 cm.Pisi-Pisi kirjutas: Siil - kui suured need sinu kastid on?

Minu järeldus: võrreldes sellega, mis siis on, siis võib öelda, et mul pole üldse lõnga.
Siil, väga ilusad kastid
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 20