Drops delight
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • Share •
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 •
1, 2
Re: Drops delight
Minu meelest on Delight karedam, kui Fabel ja kaela ümber ei paneks ma endale neist kumbagi.
eks see kareduse tunnetamine ongi vägagi individuaalne värk, tuleb igalühel ära proovida ja siis saab kindla vastuse. mul endal on delightist sall ja kandsin seda päris palju nüüd talvel.
Praegu küll on mõtted seatud Fabeli poole, aga nüüd hakkan ka selles kahtlema, kui nad mõlemad väga karedad
Nüüd ei suuda üldse otsustada ja pea täitsa sassis, ühes olen kindel, et merino extra fine enam ei taha(sellest juba päris palju asju tehtud).
Äkki keegi oskab aidata, soovitada?
Praegu küll on mõtted seatud Fabeli poole, aga nüüd hakkan ka selles kahtlema, kui nad mõlemad väga karedad
Nüüd ei suuda üldse otsustada ja pea täitsa sassis, ühes olen kindel, et merino extra fine enam ei taha(sellest juba päris palju asju tehtud).
Äkki keegi oskab aidata, soovitada?

Piretsuur- Stardib
- Postituste arv: 8
Olen (väikestele) lastele enamasti Fabelist teinud, siiamaani ei ole kaebusi olnud. Mulle tundub,, et Delight on karvasem..

Mumm- Mustrimaailma
põliselanik - Postituste arv: 1535
Tänud, kohe hakkas kergem
arvan, et jään siiski Fabeli juurde.
arvan, et jään siiski Fabeli juurde.
Piretsuur- Stardib
- Postituste arv: 8
Kudusin väikesele poisile sellest kampsuni. On veidi kare lõng lapse jaoks, kuid mulle meeldivad selle värvide üleminekud. See lõng sobib rohkem suuremateks kudumiteks, siis tuleb värvidemäng paremini esile.

kaidiri- Uue mustri otsingul
- Postituste arv: 27
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 •
1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2