MAAILMA lõngad
+92
Sunray
Ingas
lumetihane
Kikkike
taimi
Preili
viriseja
Knitted Dreams
KaruMarta
Kata
Woolish
kirstip
echo20
Della
noknok
Alleraa
buldog
Puhh
provvaD
Arachne982
pisiingel
Mammutis
kristyna10
laanelill
Lola69
kaiekk
Cassie
helin12
Tano
sirjenrg
Hilde
Miuks
Berta
kiiska
maapiiga7
triin112
Helen
anxy
pisisuslik
Alevig
linken
Kadi
Anna
lulla
tarakan
Merkuur
foksi
meka
Prooton
Bananasilk
cassiusko
kaltsunukk
Emmaliine
Erru
carissime
leonoora
Katriina
annikavu
Anneliis
Ketuemme
marfa
r66muz
Angela
katriina7
maris
kair
Pisi-Pisi
aet10a
härm
anniqa
rion
annero
Mumm
anca17
anka
Helikene
Drex
Retsete
anneli69
peri
maarit
sirliiz
mapikas
tegelinski
Kaisukas
pisipahalane
Marchia
anjusa
Krentu
kammeljas
siil
kiisumari
96 posters
Lehekülg 31, lehekülgi kokku 37
Lehekülg 31, lehekülgi kokku 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Re: MAAILMA lõngad
100 % villane, üsna tugevalt kedratud. Ma arvan küll et on kvaliteetne. Iiri parim lõng.
Eks sa katsudes ju tunned, mis süda ütleb.
Krentu vist on kasutanud seda päris mitu korda oma disainides.
LillyS kirjutas:100 % villane, üsna tugevalt kedratud. Ma arvan küll et on kvaliteetne. Iiri parim lõng.
eks siis tuleb järgi proovida neil on seal erinevates kaaludes müügil olid vist 50, 100 ja 200 g tokid
On keegi kudunud AP Silvijast? Koostis on sellel ahvatlev(30% siidi, 70% villa), kuid hind on kuidagi mõtlemapanevalt odav. Aga et praegu on sellele veel eriti soodukas (http://www.yarn.ee/tootjad/ap/silvija.html?p=1), siis tekkis huvi, mida see lõng endast ikkagi kujutab. Oskab keegi kommenteerida?
Tean, et Anna on kudunud - juttu blogis ja valmis asi siin
Ise olen vaadanud Karnaluksis seda aga seal oli saadaval vaid kahte tooni.
Mina olen kudunud. Aga nukule, sest endale kudumiseks tundus karehärm kirjutas:On keegi kudunud AP Silvijast? Koostis on sellel ahvatlev(30% siidi, 70% villa), kuid hind on kuidagi mõtlemapanevalt odav. Aga et praegu on sellele veel eriti soodukas (http://www.yarn.ee/tootjad/ap/silvija.html?p=1), siis tekkis huvi, mida see lõng endast ikkagi kujutab. Oskab keegi kommenteerida?
Tean, et Anna on kudunud - juttu blogis ja valmis asi siin
Ise olen vaadanud Karnaluksis seda aga seal oli saadaval vaid kahte tooni.
Karnaluks on valikut täiendanud- nüüd on 11
Kas kellelgi on kodus Adriafil Charme lõnga 1-2 tokki. Eelistatult valget aga saaksin ka muu värviga hakkama. Väga, väga kiire! või teab keegi kust saab osta?
Aga ma käisin eile Kosmose vastas lõngapoes ja ohh, mis luksust seal katsuda sai. Kõigepealt jakivillane lõng ja siis naaritsalõng. Täna pidi veel kaamlivilla ja jakivilla segu tulema. See naarits jäi kohe eriti kripeldama. Oehh.
Erru kirjutas:Aga ma käisin eile Kosmose vastas lõngapoes ja ohh, mis luksust seal katsuda sai. Kõigepealt jakivillane lõng ja siis naaritsalõng. Täna pidi veel kaamlivilla ja jakivilla segu tulema. See naarits jäi kohe eriti kripeldama. Oehh.
Vikkelist ostetud naaritsast ( õigemini etiketil on kirjas 100% mink) mul sall valmis- esmane kogemus on positiivne.
tarakan- Usin lobiseja
-
Heegeldusoskus : on
Kudumisoskus : on
Postituste arv : 837
Imetlesin ka seda naaritsalõnga. Sel hetkel oli tumehall. Nüüd peaks ka teisi värve olema? Vähemalt oli tookord tellitud
Mis jämedusega see naaritsalõng on? Nii umbes
kaiekk- Ütleb sõna sekka
-
Heegeldusoskus : oskan, aga ei kasuta
Kudumisoskus : mida rohkem koon, seda vähem oskan
Postituste arv : 358
Ajate siin uudishimutsema, pidin ka mink yarn'i googeldama.
Ilus, aga kallis.
Ilus, aga kallis.
Vaadates tundus 3,5 vardale sobivat. Meetreid oli vist 400-500m (pole väga kindel) Ise kujutlesin sellest endale pikkade varrukatega pitskampsunit ja arvestasin kolme tokiga sellisel juhul
Hästi kena ja omamoodi lõng. Ei oska isegi millegagi võrrelda. Natuke siidilikkuse omadusi aga seda hästi õrnalt. Veidike nagu ka tviidilik kuna kohati jookseb hallis toonis ka pruuni sisse seda aga hästi vähe. Ideaalne kraesalliks. Vaevalt midagi soojemat ja pehmemat annaks leida. [code]
Hästi kena ja omamoodi lõng. Ei oska isegi millegagi võrrelda. Natuke siidilikkuse omadusi aga seda hästi õrnalt. Veidike nagu ka tviidilik kuna kohati jookseb hallis toonis ka pruuni sisse seda aga hästi vähe. Ideaalne kraesalliks. Vaevalt midagi soojemat ja pehmemat annaks leida. [code]
Meetreid oli tokis 300g. Aga selle osas jään vastuse võlgu, kas tokk oli 50g või 100g. Kahtlustan pigem esimest. Hind oli ca 13 eurot. Lõngavööl oli kirjas, et vardad 3-3,5mm. Poeomanik ise ütles, et oli 3,25 kudunud ja pärast pesu arvas, et oleks võinud pigem 3,5 võtta ja et ühest tokist peaks kenasti üks väiksemat sorti soojendav-tervendav sall välja tulema. Ja mulle tõesti selle lõnga juures meeldis see, et ta ei olnud päris ühte tooni, vaid hästi-hästi natuke säbruline-tviidilik (ei teagi mis õige väljend oleks). Nagu näha, siis ikka kripeldab
Ma vahepeal juba rahunesin maha aga nüüd tärkas uuesti iha selle lõnga vastu. 300 meetriga saab ka hakkama. Muidugi meeldiks kui rohkem oleks Säbrulisus on ehk parem sõna kui tviidilikkus kuna see ikka kena ühtlane lõng
Epu poodi ei ole jõudnud ja ei tea,kas pakutav lõng on sama tootja oma vikkelis pakutavaga. Aga Vikkelist ostetud lõngal oli ka meetreid vist 300 ja 50 g hind oli pisut üle 13.- euro. Oma õlasalli ( mitte eriti suure) kudusin varadaga 3 ( sest poes oli näidis kootud 2,5) ja oleks võinud olla jämedam varras küll. Sallile kulus üle 100g, sest kolmandast kerast jäi järgi selline pisike punnakas.
Lõngast- imehea kududa, kude jääb äärmiselt ilus nii vardaga 2 kui ka 4. Lõng on pehme,kui õele tundus vastu kaela pisut torkiv ( aga teda torgivad ka kõik lõngad ja maavillase lõnga nägemise peale hakkab ta juba sügelema). Lõngal puudub absoluutselt venivus ja kui lõnga venitada kahe näpu vahel,siis katkeb kui heie--- pisut selline kummaline tundus. Kuigi ma viimistlemata salli üle ei mõõtnud,tundub mulle,et venitatud ( ei venitanud raamil,vaid nööpnõeltega alusel) kujul jäid mõõdud samaks. Lõng läks pesus puhevile ja imeilus siidjas helk tuli veel rohkem esile.
Salliks julgen kohe kindlasti soovitada,seljariideks ??? Pitsilise,sellise vabalt langeva vormi puhul kujutan väga hästi ette...just see mittevenivus paneb mind kahtlema näiteks pikkade varrukatega asjade puhul -kuidas käitub küünarnuki osa kandmisel?
P.S. Palun minu juttu mitte võtta absoluutse tõena,sest eelkirjutatu on puhtalt minu subjektiivne arvamus toetudes omaenda kogemusele antud lõngaga.
Lõngast- imehea kududa, kude jääb äärmiselt ilus nii vardaga 2 kui ka 4. Lõng on pehme,kui õele tundus vastu kaela pisut torkiv ( aga teda torgivad ka kõik lõngad ja maavillase lõnga nägemise peale hakkab ta juba sügelema). Lõngal puudub absoluutselt venivus ja kui lõnga venitada kahe näpu vahel,siis katkeb kui heie--- pisut selline kummaline tundus. Kuigi ma viimistlemata salli üle ei mõõtnud,tundub mulle,et venitatud ( ei venitanud raamil,vaid nööpnõeltega alusel) kujul jäid mõõdud samaks. Lõng läks pesus puhevile ja imeilus siidjas helk tuli veel rohkem esile.
Salliks julgen kohe kindlasti soovitada,seljariideks ??? Pitsilise,sellise vabalt langeva vormi puhul kujutan väga hästi ette...just see mittevenivus paneb mind kahtlema näiteks pikkade varrukatega asjade puhul -kuidas käitub küünarnuki osa kandmisel?
P.S. Palun minu juttu mitte võtta absoluutse tõena,sest eelkirjutatu on puhtalt minu subjektiivne arvamus toetudes omaenda kogemusele antud lõngaga.
tarakan- Usin lobiseja
-
See on väga hea,et oma arvamust avaldad kuna mul puudub kogemus seda kududa ja teistmoodi on see lõng kindlasti. Ma prooviksin kaelusallina esmalt. Varrukate peale ma üldse ei mõelnud kuna küünarnuki kohad tõesti ju venivad ja selga tõmmates üle pea... Jutus on iva
Ühes netipoes soovitab seda lõnga kududa koos teise lõngaga, kuna on väga delikaatne. See arvatavasti tähendabki seda et katkeb kergelt, kuna naaritsa karv on ju väga lühike.
Hind on ka tunduvalt kallim kui 13 euri ja lõng palju jämedam.
http://www.fabulousyarn.com/jade_mink.shtml
Eestis arvatavasti ikka teistsugune lõng müügis.
Hind on ka tunduvalt kallim kui 13 euri ja lõng palju jämedam.
http://www.fabulousyarn.com/jade_mink.shtml
Eestis arvatavasti ikka teistsugune lõng müügis.
Leidsin! Poes on minu mälu järgi müügil see lõng - Lotus Mimi Ravelrys.
Naaritsa lõnga värvivalik on seal ülimalt rikkalik, jaki lõngad oma sügistoonides täies ilus 10+ tooni ,ka kaameli ja jaki segu oli,puhast kasmiiri jne.
Igatahes maksin silmad kinni
Naaritsa lõnga värvivalik on seal ülimalt rikkalik, jaki lõngad oma sügistoonides täies ilus 10+ tooni ,ka kaameli ja jaki segu oli,puhast kasmiiri jne.
Igatahes maksin silmad kinni
tarakan- Usin lobiseja
-
Tahan sinna poodi. Kas pilti saaks siidi ja kašmiirisegusest lõngast? Koostise poolest tundub juba nii mõnus Minu teekond viis täna juhuslikult Pärnu mnt mööda ja tegin sissepõike ka Lõngapoodi. Ma ikka ostsin ära naaritsalõnga. Lubati juurde tellida, seega Erru Sa saad ka kui soovid Värvuselt beez, õrna hallika varjundiga. Kuduma hakkan siis kui poolik töö valmis.
Venimatuse tõttu oleks müts sellest ilmselt kehv mõte. Carissime, sinust seda lõnga enam poodi ei jäänud nagu ma aru saan?
Lehekülg 31, lehekülgi kokku 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Similar topics
» Cascade lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» Raasiku lõngad
» Noro lõngad
» Malabrigo lõngad
» Dropsi lõngad 2014: november-detsember: Dropsi villased lõngad
» Raasiku lõngad
» Noro lõngad
Lehekülg 31, lehekülgi kokku 37