DROPSi ja muud lõngad Wool&Wooleni lõngapoes.
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 66 • Share •
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 66 •
1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 45 ... 66 
Re: DROPSi ja muud lõngad Wool&Wooleni lõngapoes.
pisiingel kirjutas:Wool&Woolen kirjutas:pisiingel kirjutas:Wool&Woolen kirjutas:
Kas see oli selline hästi-hästi tumehall., e.peaaegu mustjas. Kui palju Te ostsite? Et teaksin müüjat teavitada.
Jah, selline mustjas. Kolmekordset oli 100+85 grammi. Päris kindel pole, kas sõbranna täna jõuab enne, kui bussile läheb, aga kui täna ei jõua, siis kindlasti lähiajal astub läbi.
Sobib. Igal juhul on Esta-meie müüja - teadlik sellest soovist. Probleem võib tekkida sellega, et kui on keritud 100 gr poolikeses, siis kui saadate 3* tagasi, teeme tasaarvelduse
Täna ei jõutud tulla, aga lubati, et laupäeval astutakse läbi ja siis on tal juba ka vahetamist vajav lõng kaasas.
Ok. Kohtumiseni laupäeval.

Wool&Woolen- Lõngapoodnik
- Postituste arv: 297
Dropsi poolt teel mitu kastitäit lõngasid. Kõik, kes tellisid sokikuu lõngu, saavad need muidugi sokikuu hindadega. Ja lisaks oleme ka juba kevadele mõelnud!

carissime kirjutas:Wool & Woolleni lõngapoe riiulitelt leiduv Elegance on minu suur lemmik. Muide mu terve 2011.a parim leid, arvestades siinjuures kõiki omadusi - hind, kvaliteet, kudum enne ja peale pesu
kammeljas kirjutas:Kair, seda on ka praegu müügis. Iusat punakat tooni enam polnud viimane kord. Oli halli, helesinist, vist ka kollakat. Hinna poolest superhea - 50g oli umbkaudu 1,67 eurot. Lõng ise asub tagumises ruumis, taga vasakus nurgas.
Ja kiidan ka seda lõnga omaltpoolt. Kudusin sellest Haapsalu räti (vist oli südamekirjaga õige nimetus,pikemast äärest alustades ja keskelt kahandades, ühesõnaga tuli väga suur ja selleks kulus vaid veidi alla 150g lõnga).
Elegance'st. Koon nüüd Lindat sellest....kuidagi imelik tundub - nagu puuvillast kooks. Isegi heli on selline
Carissime, Kammeljas ja Lulla - olete te kõik sellest salle teinud - kuidas ta pärast venitamist jääb - kas tundub nagu villane või nagu puuvillane?
Ja muidugi - tundub, et tänu rohketele nuppudele Lindas, jääb mul seda lõnga puudu. Loodan, et WWs on ikka veel seda loodusvalget? Nagu kiuste - järmisel nädalal ilmselt ei saa ka minna, aga äkki saaks minu jaoks oma 50g hoiule panna? Märtsis saaks juba tulla

Retsete- Sissekirjutusega
- Postituste arv: 3789
Retsete kirjutas: Loodan, et WWs on ikka veel seda loodusvalget? Nagu kiuste - järmisel nädalal ilmselt ei saa ka minna, aga äkki saaks minu jaoks oma 50g hoiule panna? Märtsis saaks juba tulla![]()
Ok. Paneme pisikese kerakese "leti alla"
Viimati muutis seda LillyS (Püh Veeb 26, 2012 6:44 pm). Kokku muudetud 1 kord (Reason for editing : lyhendasin viited)

Retsete - Elegance ongi ju puuvillasegune. Peenvillasest on asi kaugel. Peale venitust langeb paremini ja hoiab kauem vormi kui siiani mu peenvillasest kootud sallid.
Vot see Elegance on jah minu jaoks selline rätilõng - hoiab ilusti, pole nii peenikese väljanägemisega, et ei julgeks kanda (peenvillane nt on selline pühapäeval kandmise lõng, mis eriti hästi vormi ei hoia). Nupud tulevad Elegancest ikka palju väljapaistvamad ja pontsumad. No ja ega asjata fännid seda lõnga poolide kaupa koju ei vea
Meil algab akrüülinädal. Kus veidigi akrüüli -10%. Ja omadele ikka soodsam!

Wool&Woolen kirjutas:Retsete kirjutas: Loodan, et WWs on ikka veel seda loodusvalget? Nagu kiuste - järmisel nädalal ilmselt ei saa ka minna, aga äkki saaks minu jaoks oma 50g hoiule panna? Märtsis saaks juba tulla![]()
Ok. Paneme pisikese kerakese "leti alla"
Suured tänud!
carissime kirjutas:Retsete - Elegance ongi ju puuvillasegune. Peenvillasest on asi kaugel. Peale venitust langeb paremini ja hoiab kauem vormi kui siiani mu peenvillasest kootud sallid.
kammeljas kirjutas:Vot see Elegance on jah minu jaoks selline rätilõng - hoiab ilusti, pole nii peenikese väljanägemisega, et ei julgeks kanda (peenvillane nt on selline pühapäeval kandmise lõng, mis eriti hästi vormi ei hoia). Nupud tulevad Elegancest ikka palju väljapaistvamad ja pontsumad. No ja ega asjata fännid seda lõnga poolide kaupa koju ei vea![]()
- muret enam polegi

Retsete- Sissekirjutusega
- Postituste arv: 3789
annikavu kirjutas:Tahan veebipoodi![]()
Tahan ka veebipoodi

maapiiga7- Sissekirjutusega
- Postituste arv: 2314
maapiiga7 kirjutas:annikavu kirjutas:Tahan veebipoodi![]()
Tahan ka veebipoodi![]()
Mina ka. Ausalt! See venib nagu ..... Aga teen kõik endast oleneva, et väsimatult tagant sudida.

Kas kaardiga saab ka maksta või peab sularaha varuma?
pisike_smile- Ütleb sõna sekka
- Postituste arv: 126
Saab kaardiga maksta 
Kas poes leidub 5 tokki Delight nr 03-e?

Kas poes leidub 5 tokki Delight nr 03-e?
Ma täna rüüstasin poodi , peab vist pihinurka minema
Ja siis kui mina seal käin , olen üksi müüja päralt
Ja siis kui mina seal käin , olen üksi müüja päralt
Loodan, et jätsid mulle ka midagi
Mul plaan homme lõnga ja kanga poode väisama minna. Sealhulgas ka W&W
Mul plaan homme lõnga ja kanga poode väisama minna. Sealhulgas ka W&W
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 66 •
1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 45 ... 66 
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 66