DROPSi ja muud lõngad Wool&Wooleni lõngapoes.
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 66 • Share •
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 66 •
1, 2, 3, 4 ... 34 ... 66 
Re: DROPSi ja muud lõngad Wool&Wooleni lõngapoes.
Wool&Woolen kirjutas:LillyS kirjutas:Ma nägin vist kahte tooli, aga no mingi vägi mind sinna istuma panna ei suutnud, kuna oli vaja ju ühe riiuli jurest teise juurde lõnga imetleda.
Silma jäi ka peenike linane (heegelniit?), mis mõtted palavale suvele viis...![]()
Toole võib alati juurde toimetada!! Samuti saab kohapeal ka proovida, kas lõng sobib ja milliste varrastega oleks kõige parem kududa! Estal-meie müüjal-väga pikaajaline kudumise kogemus ja ta jagab lahkesti nõuandeid. Samuti meil plaanis hakata ka peale poekese sulgemist mõnel kindlal kokkulepitud ajal nõuga abiks olla. Praegu kogume kokku küsimusi, mille kohta soovitakse nõu saada.
Oo super

Bellemoore- Usin lobiseja
- Postituste arv: 749
Miuks kirjutas:Sooduskaarti peab tõesti oskama ise küsida, sest mulle seda küll ei pakutud(kuigi minu sooritatud ost ei olnud väikeste killast). Järgmisel korral olen juba targem.
Muidugi küsige. Me oleme proovinud ka ise pakkuda, aga kuna mõned ostjad on kahjuks sellele pakkumisele negatiivselt reageerinud,siis proovime mitte peale suruda ja teavituseks infokiri :' laua juures

Wool&Woolen- Lõngapoodnik
- Postituste arv: 297
Lisasin esimesse postitusse ka info, et poest on võimalik lõnga ka tellida ja postiga koju saada.
Nii, et ka meie kaugema kandi lõngahullud saavad poes käidud ilma tugitoolist tõusmata.
Nii, et ka meie kaugema kandi lõngahullud saavad poes käidud ilma tugitoolist tõusmata.

pirre46 kirjutas:kiisumari kirjutas:äkki on neil lisaks ideedele ka kuskil taganurgas ohtralt vaba aega pakkuda![]()
![]()
Mulle ka siis , et jätkuks![]()
kuigi olen kodune aga aega napib
![]()
Ma võtaks topelt lisakoguse.

Helen- Ütleb sõna sekka
- Postituste arv: 350
Wool&Woolen kirjutas:Miuks kirjutas:Sooduskaarti peab tõesti oskama ise küsida, sest mulle seda küll ei pakutud(kuigi minu sooritatud ost ei olnud väikeste killast). Järgmisel korral olen juba targem.
Muidugi küsige. Me oleme proovinud ka ise pakkuda, aga kuna mõned ostjad on kahjuks sellele pakkumisele negatiivselt reageerinud,siis proovime mitte peale suruda ja teavituseks infokiri :' laua juures
Mina isegi täitsin mingi ankeedi, aga mingit kaarti küll ei saanud. Ma ei saanudki aru, kas see tuleb koju postkasti? Või järgmine kord ostma tulles küsin?

Helen- Ütleb sõna sekka
- Postituste arv: 350
Kaardi asemel on selline vildist Wool&Woolleni logoga võtmehoidja.

triin112- Mode

- Postituste arv: 3875
triin112 kirjutas:Kaardi asemel on selline vildist Wool&Woolleni logoga võtmehoidja.
Mis võiks tegelikult olla hoopis helkurriidest
- hea soovitus W&W-le järgmise partii tegemiseks
Siis oleks mitu asja-ühes, ehk koti küljes helkur, mis on ühtlasi ka kliendikaart
- onju hea mõte?
Retsete- Sissekirjutusega
- Postituste arv: 3789
Uued Dropsi lõngad juba poes!
Drops kiire nagu alati!
Uues saadetis kohal ja Nepali riiulis uus sära. Samuti uued värvid Fabelil ja Big Fabelil, Eskimol, Alpacal. Kahjuks Alpacapidu tühjendas nii Dropsi, kui ka meie varud, nii et tellitust saime kätte vaid kolmandiku
Uues saadetis kohal ja Nepali riiulis uus sära. Samuti uued värvid Fabelil ja Big Fabelil, Eskimol, Alpacal. Kahjuks Alpacapidu tühjendas nii Dropsi, kui ka meie varud, nii et tellitust saime kätte vaid kolmandiku

Wool&Woolen kirjutas:Drops kiire nagu alati!Uues saadetis kohal ja Nepali riiulis uus sära. Samuti uued värvid Fabelil ja Big Fabelil, Eskimol, Alpacal. Kahjuks Alpacapidu tühjendas nii Dropsi, kui ka meie varud, nii et tellitust saime kätte vaid kolmandiku
![]()
Millised Nepali toonid tulid?

Marchia- Mustrimaailma
põliselanik - Postituste arv: 1235
Marchia kirjutas:Wool&Woolen kirjutas:Drops kiire nagu alati!Uues saadetis kohal ja Nepali riiulis uus sära. Samuti uued värvid Fabelil ja Big Fabelil, Eskimol, Alpacal. Kahjuks Alpacapidu tühjendas nii Dropsi, kui ka meie varud, nii et tellitust saime kätte vaid kolmandiku
![]()
Millised Nepali toonid tulid?
Lisaks juba poes olevatele tulid o1oo, 0206,0612,0618,2923-see värv nüüd täiesti uus! ja esmakordselt värvikaardis
, 4399, 6314.
Issand - andesta mulle! Ma pean kohe sinna poodi minema ja neid värve nägema! Luban, et ei osta palju... seekord...
(Aga peale palgapäeva küll
)
(Aga peale palgapäeva küll
)
Ma kohe ei lähe, lähen homme kui pood avatakse 

triin112- Mode

- Postituste arv: 3875
Mis tooni Big Fabel ja Fabel tulid?

Bellemoore- Usin lobiseja
- Postituste arv: 749
LillyS kirjutas:Lisasin esimesse postitusse ka info, et poest on võimalik lõnga ka tellida ja postiga koju saada.![]()
Nii, et ka meie kaugema kandi lõngahullud saavad poes käidud ilma tugitoolist tõusmata.![]()
Juhhuuuuuu!!!!!

maapiiga7- Sissekirjutusega
- Postituste arv: 2314
triin112 kirjutas:Ma kohe ei lähe, lähen homme kui pood avatakse
Ma saan alles peale tööpäeva sinna
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 66 •
1, 2, 3, 4 ... 34 ... 66 
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 66