Mis on VIP-klubi?
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 9 • Share •
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Mis on VIP-klubi?
dreamer kirjutas:Palun vabandust, kui üle võlli keerasin, aga mul ei lähe tõesti see leht enam lahti ja täpselt sellest ajast, kui see VIP-teema jutuks võeti.
Garnstuudio lehest räägid? See on seal üsna tavaline ju
. Sul oli lihtsalt paha kokkusattuvus
. Vahest aitab lehel restardi tegemine.
dreamer kirjutas:Mitte kummagi variandi puhul.
Siinsete teemade puhul pöördu oma murega LillyS poole. Ma ei saa kahjuks kontrollida, aga ma kahtlustan, et antud juhul on koterman milleski muus. VIP-ga see kindlasti seotud pole.
Tänan nõuannete eest.
Igastahes hea, et kirjutasin. Sain ikka targemaks ja hakkan siis viga otsima. Kuna asi ei toimi juba paar nädalat, siis ei oskagi esialgu arvata milles värk on.
Igastahes hea, et kirjutasin. Sain ikka targemaks ja hakkan siis viga otsima. Kuna asi ei toimi juba paar nädalat, siis ei oskagi esialgu arvata milles värk on.

dreamer- Stardib
- Postituste arv: 5
dreamer - sa pöördusid väga viisakalt oma arvamusega meie poole
ja selleks me siis olemegi, usinaid vastajaid seekord jätkus. Loodetavasti kaob see koterman kiirelt su arvutist
ja selleks me siis olemegi, usinaid vastajaid seekord jätkus. Loodetavasti kaob see koterman kiirelt su arvutist
Ma ka rohkem selline lugeja tüüpi MM-i kasutaja. Tahtsin tõlkijaid tänada, et minu soovitud muster ära tõlgiti, aga kuna vip ei ole, siis mustri soovimise alateemasse enam sisse ei saanud, seega siit kaudu siis neile aitähh.
Olen ka suht harv Mustrimaailma külastaja,aga hea kui keegi toetab ka suure vaeva nägijaid.Mina VIP klubisse ei kandideeri,harva kasutan ka musterid Garnstudio kodulehelt.Aga siiralt kahju,et enam pakivahetustest osa võtta ei saa
Arvan,et see oleks võinud ikka vabaks jääda,aga see minu arvamus.Kiikan ikka aeg-ajalt siia foorumisse ja vaatan teiste ilusaid töid.
Hea et sünnipäevale ikka tohin tulla,tore näha neid usinaid foorumlasi ka näost-näkku.Kohtume sünnipäeval!
Arvan,et see oleks võinud ikka vabaks jääda,aga see minu arvamus.Kiikan ikka aeg-ajalt siia foorumisse ja vaatan teiste ilusaid töid.Hea et sünnipäevale ikka tohin tulla,tore näha neid usinaid foorumlasi ka näost-näkku.Kohtume sünnipäeval!
Junsu, ega me nüüd nii hulud ka pole, loomulikult võib sünnipäevale tulla, ka salalugejad võivad. Aga seekord palun kõigil omale nimesildid rinda organiseerida. Kel omal pole saab kohapealt!
Dreamer- kliki foorumi paremal küljetulbas olevat Garnstudio nupukest ja see peaks sind viima ilma igasugu viperusteta mustrite juurde. Mis keeles aga tahad.
Dreamer- kliki foorumi paremal küljetulbas olevat Garnstudio nupukest ja see peaks sind viima ilma igasugu viperusteta mustrite juurde. Mis keeles aga tahad.

Nüüd sain ilusti mustri soovijate teemasse sisse, hmm huvitav mis kotermann enne siis oli
maasikmari kirjutas:Nüüd sain ilusti mustri soovijate teemasse sisse, hmm huvitav mis kotermann enne siis oli![]()
Tõlgete soove saavad edastada nüüd vaid liikmemaksu maksnud VIP-liikmed, aga näha saavad teemat kõik.
Suur aitäh kõigile, kes toetand on!

Viimasel ajal sattun siia järjest harvem aga toetan ikka, sest abi olen siit foorumist päris palju saanud

maris- Miniralli tublim DROPSi kuduja

- Postituste arv: 1267
Suured tänud tõlkijatele ja samuti Mustrimaailmale. Tore, et te olemas olete! Tänu Dropsi mustritele ja ka teie abile on ka minust saanud "kuduhoolik". Tahaks tänada ka kõiki abikäe ulatajaid, kui endal mõistus on parajasti "kodust ära" ja mustrit "ei ole lihtsalt võimalik kududa".Toetus tehtud!

marjooso- Stardib
- Postituste arv: 14
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 9