Lõngamaania netipood vol.3
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 56, lehekülgi kokku 67 • Share •
Lehekülg 56, lehekülgi kokku 67 •
1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 61 ... 67 
Re: Lõngamaania netipood vol.3
Bananasilk kirjutas:Helen kirjutas:Tegin nüüd uuesti.
tuli
Tänud teatamast.

Helen- Ütleb sõna sekka
- Postituste arv: 350
Lõngamaania tänane uudiskiri
:
:Ehtsate kristallidega heegelnõelad või kandilised ringvardad

kas Käsitööjaam ka neid tellib? mul lihtsalt suurem osa olemas ja ei ole tervet komplekti mõtekas osta

Marchia- Mustrimaailma
põliselanik - Postituste arv: 1235
Kui ma tegin eelmisel teisipäeval coolcraftsi lehel lõngatellimuse, siis kas ma oleks pidanud selle kohta mingi teate, arve vms ka saama?
Mina sain järgmisel päeval meilile arve

Katriina- Sissekirjutusega
- Postituste arv: 2086
Erru kirjutas:Kui ma tegin eelmisel teisipäeval coolcraftsi lehel lõngatellimuse, siis kas ma oleks pidanud selle kohta mingi teate, arve vms ka saama?
peaks olema kõik saanud, ole hea ja priva mulle oma pärisnimi

Kas KnitPro Symfonie Rose VOR komplekte (ümmargused vardad) on vaid nahkkkattega karbis? Komplekt sobiks, aga minu jaoks see karp on kole kobakas. Neis taskutes on mõnusam ära paigutada.

Helen- Ütleb sõna sekka
Erruga on korras, Helen- see toode oli mõeldid järgmises tellimise kaasa panekuks küll. Teen täna kalkulatsioonid ning toote üles
Helen kirjutas:Kas KnitPro Symfonie Rose VOR komplekte (ümmargused vardad) on vaid nahkkkattega karbis? Komplekt sobiks, aga minu jaoks see karp on kole kobakas. Neis taskutes on mõnusam ära paigutada.
Selline komplekt oleks sama hinnaga, kui kandiliste varraste Deluxe komplekt
Minul küsimus - mismoodi käib Lõngamaania arve tasumine kliendikaartidega? St on kliendikaardid ja on arve - mis ma edasi teen?

marfa- Ütleb sõna sekka
- Postituste arv: 169
Kas on mingitki ettekujutust, millal Cascade tellimus kohale võiks jõuda?
Bananasilk kirjutas:Helen kirjutas:Kas KnitPro Symfonie Rose VOR komplekte (ümmargused vardad) on vaid nahkkkattega karbis? Komplekt sobiks, aga minu jaoks see karp on kole kobakas. Neis taskutes on mõnusam ära paigutada.
Selline komplekt oleks sama hinnaga, kui kandiliste varraste Deluxe komplekt![]()
Selge, tänan. Kas oleks samasuguses kotis? Selle lingi all, mille andsid, on vaid vardaotsad. Kas ümmargustel on ka komplektis vaid vardaotsad või ikka koos 4 erineva pikkuses kaabliga. Ja millisest suuruses vardad algavad? Kas 3.5-st?
Või Sa pakkusidki võimaluse, et kandiliste varraste komplekt kotiga+juurde osta 4 kaablit? Ma kandlisi väga ei taha.
Ma ei saa seda ka aru, kas see sisaldab kaableid ka või mitte? Pildil on kaablid, tekstis mitte.
url=http://www.longamaania.ee/product/knitpro-symfonie-rose-cubics-kandilised-vardad-deluxe-komplekt/lang/et/

Helen- Ütleb sõna sekka
Jaa ikka sisaldavad kõik sellised komplektid kaableid ka
Käsitööjaamas on pidevalt valik KnitPro vardaid sees küll.
Cascade ja JP puhul ma vöötkoodi saanud pole (ei ole ausalt öeda ka seda välja jõudnud pressima hakata).
Kinkekaardiga maksmisest piisab e-mailist, selles peaks olema ka kaardi number ja kood.
Ning ma ei hakka mainimagi, mis "väike" takistus mu viimase saadetisega oli haha igal juhul on see nüüd meile teel. Järeltellimustest jäävad jäägid, need sokutasin kenasti allahinnatuna leiukorvi - võta kaua on ning 15 esimest tellijad saavad omale tutika uue laste mustrikataloogi tellimusega kaasa!
Need saavad ka aastaloosi võitjad postiga koju
LÕNGAMAANIA LEIUKORV

Käsitööjaamas on pidevalt valik KnitPro vardaid sees küll.
Cascade ja JP puhul ma vöötkoodi saanud pole (ei ole ausalt öeda ka seda välja jõudnud pressima hakata).
Kinkekaardiga maksmisest piisab e-mailist, selles peaks olema ka kaardi number ja kood.
Ning ma ei hakka mainimagi, mis "väike" takistus mu viimase saadetisega oli haha igal juhul on see nüüd meile teel. Järeltellimustest jäävad jäägid, need sokutasin kenasti allahinnatuna leiukorvi - võta kaua on ning 15 esimest tellijad saavad omale tutika uue laste mustrikataloogi tellimusega kaasa!
Need saavad ka aastaloosi võitjad postiga koju
LÕNGAMAANIA LEIUKORV

Lehekülg 56, lehekülgi kokku 67 •
1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 61 ... 67 
www.mustrimaailm.net :: Üldine :: Lõngajutud :: Lõngapoed
Lehekülg 56, lehekülgi kokku 67