Namaste kott!
Lehekülg 21, lehekülgi kokku 26 • Share •
Lehekülg 21, lehekülgi kokku 26 •
1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 
Re: Namaste kott!
ilona kirjutas:Mis hinnaga Zuma on?![]()
Lõngamaania hinnakirjad siin on kõige parem vaadata ja võrrelda
Mulle pakiti kogemata 1 Jordana Paige Rio liiga palju - kas jätan alles, kui keegi huvi tunneb? See on must aga saaksin tooni ära vahetada, siis ei pea nad arvet ümber tegema, ma ei tea kas sinine või roheline sel juhul? Need on siin: http://jordanapaige.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=17
See on täielik piin mulle juuuuu
Ma võtan vist ära selle ikka, no ei saa teisiti, sinist palun siis, no on ahvatlus

p2ike26- Ütleb sõna sekka
- Postituste arv: 357
P2ike26 see sinine on sulle bronnitud
Jaa lõpuks ometi meie Namaste ilmus välja: Detailed Results:
Bullet Customs Clearance, February 16, 2012, 7:04 pm, ESTONIA
Bullet Processed Through Sort Facility, February 16, 2012, 6:48 pm, ESTONIA
Bullet Processed Through Sort Facility, February 11, 2012, 4:35 pm, ISC NEW YORK NY(USPS)
Seega uus kaup saab kohe meile teele, täna tuli veel üks tellimus, kes vel tahab, andku teada
Jaa lõpuks ometi meie Namaste ilmus välja: Detailed Results:
Bullet Customs Clearance, February 16, 2012, 7:04 pm, ESTONIA
Bullet Processed Through Sort Facility, February 16, 2012, 6:48 pm, ESTONIA
Bullet Processed Through Sort Facility, February 11, 2012, 4:35 pm, ISC NEW YORK NY(USPS)
Seega uus kaup saab kohe meile teele, täna tuli veel üks tellimus, kes vel tahab, andku teada
p2ike26 kirjutas:Jeeii![]()
Millal ülekanne teha tuleb?
Saadan täna kinnituse!
Sain neilt ka kinnituse et kõik ok, arve on ka makstud ja kaup tuleb loodetavasti nädala jooksul.
Ekstra tuleb ka 1 roosa Satchel ja paar vardatünni, näidisteks - meil on ju igast kotivaatamised ja lõngamaitsmised tulemas
Seda on küll suur rõõm kuulda, et kotivaatamisi tulemas....
Ma nimelt olen siin küll piilunud ja vaadanud nii Namaste kui Jordana Paige kotte tutvustavaid lehekülgi, tunduvad igati kenad ja toredad kuid reaalselt nägemata-katsumata ei julge ma tellima hakata. Mängisin siin mõttega endalegi Zuma kotti tellida, aga no ei julgenud.....
Ma nimelt olen siin küll piilunud ja vaadanud nii Namaste kui Jordana Paige kotte tutvustavaid lehekülgi, tunduvad igati kenad ja toredad kuid reaalselt nägemata-katsumata ei julge ma tellima hakata. Mängisin siin mõttega endalegi Zuma kotti tellida, aga no ei julgenud.....
Viimati muutis seda Evka (Reede 17 Veeb 2012, 11:06). Kokku muudetud 1 kord

Evka- Stardib
- Postituste arv: 9
Tegin ülekande ära, jään nüüd kannnnnnatamatult oma sünnipäevakinki ootama

p2ike26- Ütleb sõna sekka
- Postituste arv: 357
Ootan külalisi laupäeval, kuigi vahepeal oli juttu neljapäevast - mu väikseke suutis vahepeal jälle haigeks jääda...
Loodan niiväga, et ka Jordana kaup siis kohal, kuid mul pole nende vöötkoodi ja ei saa staatust kontrollida...
Kuid Namaste on ju olemas, ning põhimõtteliselt kõik sordid esindatud - kes veel kõhkleb-kahtleb, saab tulla vaatama
Loodan niiväga, et ka Jordana kaup siis kohal, kuid mul pole nende vöötkoodi ja ei saa staatust kontrollida...
Kuid Namaste on ju olemas, ning põhimõtteliselt kõik sordid esindatud - kes veel kõhkleb-kahtleb, saab tulla vaatama
Mina oleksin kindel tulija!
Laupäeval olen nii kella viie kanti küll kinni, vaja lapsega klaveritunnis käia, aga ülejäänud päeva jooksul vaba.
Ootaks siis kindlasti lähemat infot, et millal ja kuhu tulla...
Laupäeval olen nii kella viie kanti küll kinni, vaja lapsega klaveritunnis käia, aga ülejäänud päeva jooksul vaba.
Ootaks siis kindlasti lähemat infot, et millal ja kuhu tulla...

Evka- Stardib
- Postituste arv: 9
Mina jälle nii haige, et isegi töölt täna kodus.
Arvan, et laupäevaks ma ei saa end nii palju tervemaks, et seltskonda minna. Ja nii jõledalt kahju, ma ju tahtsin näppida neid kotte.
Arvan, et laupäevaks ma ei saa end nii palju tervemaks, et seltskonda minna. Ja nii jõledalt kahju, ma ju tahtsin näppida neid kotte.

anca17- Usin lobiseja
- Postituste arv: 940
Lehekülg 21, lehekülgi kokku 26 •
1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 
Lehekülg 21, lehekülgi kokku 26