KnitPro vardad 5 5 1

KnitPro vardad

Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 Previous  1, 2, 3, 4

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down

Re: KnitPro vardad

Postitamine  triin112 on Püh Veeb 19, 2012 11:53 pm

Pirre, aga mida sa sukavarrastega enamasti kood?
Minu tagasihoidlik soovitus on ümmargused vardad, pikkus vali selle järgi mida enim kood. Mul on mõlemaid, kindad-sokid valmivad enamasti lühematega.

triin112
Mode
Mode

Postituste arv: 3875

Tagasi üles Go down

Postitamine  pirre46 on Esm Veeb 20, 2012 6:23 am

Arvan , et vajan just kinnaste jaoks neid vardaid rohkem . Seal vähem silmi ka vardal . No , ei kujuta ette küll kui suureks kaksikute vändad kasvavad aga sokke vast vaja kududa pikematega ja siis võtan kasutusse vanad teflonid

pirre46
Miniralli võitja
Miniralli võitja

Postituste arv: 2780

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=1710

Tagasi üles Go down

Postitamine  leonoora on Esm Veeb 20, 2012 1:13 pm

pirre46 kirjutas:Arvan , et vajan just kinnaste jaoks neid vardaid rohkem . Seal vähem silmi ka vardal . No , ei kujuta ette küll kui suureks kaksikute vändad kasvavad aga sokke vast vaja kududa pikematega ja siis võtan kasutusse vanad teflonid

Jajah, seda tefloni juttu räägid Sa praegu . Kui oled juba knit pro puitvarrastega kudunud, siis enam teisi kätte ei võtagi. Kuna ma koon sokke-kindaid alati kahekaupa ja enamusi vardasuurusi on 1 knit pro ja teine bambusesest komplekt (need olid enne olemas), siis sageli tõstan lausa vardaid ümber... Kuidagi raiskav tundub osta teist paari knit pro vardaid veel, kui 1 paar juba bambuseid olemas

leonoora
Ütleb sõna sekka

Postituste arv: 138

Tagasi üles Go down

Postitamine  Retsete on Esm Veeb 20, 2012 10:39 pm

Leonoorale takka kiites: kui pambusest nn asendusvardaid veel võtad kätte, siis teflonid "unustad" ikka kohe meelega ära.

Knit-pro'del on minu jaoks aga ka üks viga: kuna ma koon suhteliselt tugevalt (ja sõrmikutel ei taha ju ka, et sõrm läbi koepinna tuleks ), siis kohati on nad ikka otsast väga teravad . Mul on nüüd viimaste tööde käigus ikka juba 3 sõrme täitsa purud ja need kohad ei taha miskipärast kuidagi paraneda. Sõrmed on täitsa karedad kohe Nii ma siis vahepeal kongi haavade parandamiseks hoopis panda pambus-varrastega.

Kui kood sõrmikuid: siis kindlasti võta ka 10cm vardad. Tead kui hea on nendega näppe teha. Ja ka palmikuvardana kasutada - igatahes palju paremad kui need teflonist palmikuvardad, mis kogu aeg välja kukkusid

Retsete
Sissekirjutusega

Postituste arv: 3789

Tagasi üles Go down

Postitamine  annejeanne on Esm Apr 30, 2012 12:24 pm

Mina olin ka pikka aega tingimusteta KnitPro jünger, aga siis avastasin ChiaoGoo vardad ja nüüd on mul kaks armastust - KnitPro puit 3 mm edasi ning ChiaoGoo metall ja peenikesed bambused (kui vajan väiksemat kui 3mm puitvarrast). Mulle meeldisid väga ka KnitPro (õieti KnitPicksi) 2mm puidust vardad, aga vähemalt mina pole leidnud moodust, kust ja kuidas neid Euroopas saada.

annejeanne
Stardib

Postituste arv: 4

Tagasi üles Go down

Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 Previous  1, 2, 3, 4

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles