KnitPro vardad
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 • Share •
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 •
1, 2, 3, 4
Re: KnitPro vardad
Pirre, aga mida sa sukavarrastega enamasti kood?
Minu tagasihoidlik soovitus on ümmargused vardad, pikkus vali selle järgi mida enim kood. Mul on mõlemaid, kindad-sokid valmivad enamasti lühematega.
Minu tagasihoidlik soovitus on ümmargused vardad, pikkus vali selle järgi mida enim kood. Mul on mõlemaid, kindad-sokid valmivad enamasti lühematega.

triin112- Mode

- Postituste arv: 3875
Arvan , et vajan just kinnaste jaoks neid vardaid rohkem . Seal vähem silmi ka vardal . No , ei kujuta ette küll kui suureks kaksikute vändad kasvavad aga sokke vast vaja kududa pikematega ja siis võtan kasutusse vanad teflonid
pirre46 kirjutas:Arvan , et vajan just kinnaste jaoks neid vardaid rohkem . Seal vähem silmi ka vardal . No , ei kujuta ette küll kui suureks kaksikute vändad kasvavad aga sokke vast vaja kududa pikematega ja siis võtan kasutusse vanad teflonid![]()
Jajah, seda tefloni juttu räägid Sa praegu
. Kui oled juba knit pro puitvarrastega kudunud, siis enam teisi kätte ei võtagi. Kuna ma koon sokke-kindaid alati kahekaupa ja enamusi vardasuurusi on 1 knit pro ja teine bambusesest komplekt (need olid enne olemas), siis sageli tõstan lausa vardaid ümber... Kuidagi raiskav tundub osta teist paari knit pro vardaid veel, kui 1 paar juba bambuseid olemas

leonoora- Ütleb sõna sekka
- Postituste arv: 138
Leonoorale takka kiites: kui pambusest nn asendusvardaid veel võtad kätte, siis teflonid "unustad" ikka kohe meelega ära.
Knit-pro'del on minu jaoks aga ka üks viga: kuna ma koon suhteliselt tugevalt (ja sõrmikutel ei taha ju ka, et sõrm läbi koepinna tuleks
), siis kohati on nad ikka otsast väga teravad
. Mul on nüüd viimaste tööde käigus ikka juba 3 sõrme täitsa purud ja need kohad ei taha miskipärast kuidagi paraneda. Sõrmed on täitsa karedad kohe
Nii ma siis vahepeal kongi haavade parandamiseks hoopis panda pambus-varrastega.
Kui kood sõrmikuid: siis kindlasti võta ka 10cm vardad. Tead kui hea on nendega näppe teha. Ja ka palmikuvardana kasutada - igatahes palju paremad kui need teflonist palmikuvardad, mis kogu aeg välja kukkusid
Knit-pro'del on minu jaoks aga ka üks viga: kuna ma koon suhteliselt tugevalt (ja sõrmikutel ei taha ju ka, et sõrm läbi koepinna tuleks
), siis kohati on nad ikka otsast väga teravad
. Mul on nüüd viimaste tööde käigus ikka juba 3 sõrme täitsa purud ja need kohad ei taha miskipärast kuidagi paraneda. Sõrmed on täitsa karedad kohe
Nii ma siis vahepeal kongi haavade parandamiseks hoopis panda pambus-varrastega.Kui kood sõrmikuid: siis kindlasti võta ka 10cm vardad. Tead kui hea on nendega näppe teha. Ja ka palmikuvardana kasutada - igatahes palju paremad kui need teflonist palmikuvardad, mis kogu aeg välja kukkusid

Retsete- Sissekirjutusega
- Postituste arv: 3789
Mina olin ka pikka aega tingimusteta KnitPro jünger, aga siis avastasin ChiaoGoo vardad ja nüüd on mul kaks armastust - KnitPro puit 3 mm edasi ning ChiaoGoo metall ja peenikesed bambused (kui vajan väiksemat kui 3mm puitvarrast). Mulle meeldisid väga ka KnitPro (õieti KnitPicksi) 2mm puidust vardad, aga vähemalt mina pole leidnud moodust, kust ja kuidas neid Euroopas saada.

annejeanne- Stardib
- Postituste arv: 4
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 •
1, 2, 3, 4
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4